2777
2789

بچه ها داستان من کلیه بچه دوممو زاییدم بتازگی پسرم چهارماهشه موقعی که به دنیا اومدمادرسوهرم فرارکرد فقط بزور میومد بش سرمیزد منم بخاطرکروناحبس شدم تاپسرم دوماهش شد مجبورشدم براخریدخونه بگم مادرشوهرم بیاد یه دوسه بارگرفتش تارفتم اومدم اماالان دیگه ول نمیکنه هرروزمیاد بعد بابچم جوری رفتارمیکنه انگارمادرشه مثلا گریه میکنه میخوادبیاد برام سعی میکنه آرومش کنه ونمیدش به من الی آخرسرمجبوربشه بعدم به بچم میگه برو گاو شیرت بده برو یعنی بشوخی شماجا من باشید چیکارمیکنید پسراولمم که کوچیک بود همه میخواستنش اماالان که بزرگ شده وبیتربیتش کردن مثل یه دستمال پرتش کردن اونور ازاینورم نمیخوام نزدیکشون باشم اماشوهرم جم نمیخوره توروخداکمکم کنید خواهرا دارم کلافه میشم بادوتابچه چیکارکنم نمیشه تااخرتحمل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست نفهمیدم اما مادرشوهرا کم دارن بیشترشون البته، الهی عزیزم من درکت میکنم چون مادرشوهرمم به شوخی به می‌گفت من الان گلوم وله باید برم بدوشمش⁦☹️⁩چون من شیرنداشتم باید میدوشیدم تا شوهرم بهش گفت بگو بلانسبت

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه رو نده ...وقتی ک میگه بده ،اگر بغلت باشه و توجه نکنی ..یا بگی میخوام پوشک عوض کنم ،خوابه و ...وقتی ندی چطور میخواد ازت بگیره ...روی تربیت بچه اولت هم کار کن ،اخلاق های بد رو فراموش کنه ،شده اگر مشاوره بری برای این کار 

چه سخت

امیدوارم راه حل مناسبی پیدا کنید

شاید اصلا نباید میذاشتیم پاش باز بشه

اگه همسرتون بعدا حرف درمیاره و اذیتتون نکنه

میتونید با مادرش سرد برخورد کنید

یا جدی تذکر بدید و بگید که ناراحت میشید

وااا زنیکه عوضی یعنی چی گاو؟! چرا اجازه میدی بهت توهین کنه؟؟ هان؟ اعصابم خرد سد یه دره شخصبت واسه خودت قایل شو اه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

وااا زنیکه عوضی یعنی چی گاو؟! چرا اجازه میدی بهت توهین کنه؟؟ هان؟ اعصابم خرد سد یه دره شخصبت واسه خو ...

من احمقم مجبورم سکوت کنم دعواکنم که چی شوهرم بگه توازعمدکردی اون بات شوخی کرددردم یکی دوتانیس

واقعا گیریه مشت بیفرهنگ افتادیم

دقیقاً، مال من که اُمله ولی زیرک و بلا واییییی، تازه ادعاش میشه تمیزه با قاشق دهنی میزنه تو‌ کاسه ماست بعد میگه بیا بقیشو نمی‌خورم🙁

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩