2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار با مامانم رفته بودیم نمایشگاه مواد غذایی . مثل این ندید بدیدا هرچی می دیدیم تست می کردیم .. ب ...

واااااااااااااااااااااااااااااااایییییییی واااایییی خدا خیرت بده چقدر خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂

کوچیک بودم مثلا ۵ سالم بود ، سر سفره همگی نشسته بودیم شام میخوردیم ، فکر کن مردا و زنا همه بودن ... من و پسر داییم که هم سن بودیم نمیدونم چرا با هم دعوامون شده بود ‌.. من می گفتم تااازه مامان من زیر بغلش انقدر مو داره ... اون می گفت مامان منم داره مامان نشون بده🤣🤣🤣🤣 اینو مامانم تعریف میکنه

آب شدم رفتم تو زمین... یه بارم از دانشگاه میخاستم بیام خونه نگو ساعت قطار عوض شده بود و مثه همیشه نب ...

کلا میشه با قطار جایی نری... 😃😃😃

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 

۸.۹سالم بود مرد همسایمون ک زنش تازه زایمان کرده خونمون بود بعد حرف از بچه و این چیزا میزدن بعد من یه گیر سه پیچ داده بودم هی بلند بلند میپرسیدم بچه از کجا میاد ولم نمیکردم  الان یادم میاد از خودم خجالت میکشم

❤Drill dixon my 
واااااااییییی انقدر خندیدم مامانم بیدار شد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببین اسی مامان من بیدار شه تو رو میدم تحویلش😂😂😂😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙