2777
2789
یارو که ترکیده بوووود از خنده ولی شوهرم بدبخت هی میگفت اگه بچه رو نمیاورد چی اخه دخترمم طلا زیاد داش ...

اره واقعا خدا رحم کرده ک اون طرف هم ادم خوبی بوده 

شوهرت ک صحنه رو دید خودش پیاده نشد از ماشین ؟ 

یارو که ترکیده بوووود از خنده ولی شوهرم بدبخت هی میگفت اگه بچه رو نمیاورد چی اخه دخترمم طلا زیاد داش ...

وای تصور یارو دخترت درماشین عالیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من داغون بودم بااین تاپیک حالم عوض شد خیرببیتی هم شماوهم اسی🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب شدم رفتم تو زمین... یه بارم از دانشگاه میخاستم بیام خونه نگو ساعت قطار عوض شده بود و مثه همیشه نب ...

فک کنم کلا علاقه ای ب سر موقع نگاه کردن ب بلیطا نداشتی😂

اره واقعا خدا رحم کرده ک اون طرف هم ادم خوبی بوده  شوهرت ک صحنه رو دید خودش پیاده نشد از ما ...

انقدر انی بود که بدبخت اولاش خندش گرفته بود بعدش میخواست پیاده شیم یارو اورد وسیله هارو داد با بچه کیفمم اخه شوت کردم بغل یارو 

یه بار مامانم و بابام دعواشون شد ... من مثلا ۲۰ سالم اینا بود ، بعد بابام پوشید از خونه رفت بیرون ... همینکه رفت من شروع کردم به پر کردن مامانم ... می گفتم مامان بخدا تو خیلی  رو میدی بهش ... بالا به حرفش انقدر گوش نده ، اصلا تحویلش نگیر ، زنگم نزن بذار خودش برگرده ، حرف میزنه اصلا نگاهش نکن و.... بعد یهو در باز شد بابام بهم نگاه کرد سر تکون داد گفت خیلی جنست خرابه 🤣🤣🤣🤣 نگو داشته پشت در گوش میداده ... دست و پام مثل بید میلرزید 

یه بار مامانم و بابام دعواشون شد ... من مثلا ۲۰ سالم اینا بود ، بعد بابام پوشید از خونه رفت بیرون .. ...

منم همیشه از این سوتیا خیلی دادم پشت بابام به مامانم حرف زدم بابام میگه خونه خراب کنی 🤣🤣

ی بار دوستم تعریف میکرد براش خواستگار اومده بوده 

برادر زاده داماد اسمش پوریا بوده 

دوست من میاد واسه خودشیرینی با بچهه ارتباط برقرار کنه 

میخواد ازش بپرسه پوریا جون ، کیوی دوست داری برات پوست بگیرم ؟؟ 

میگه : ک.. یریا جون پیوی دوست داری ؟؟