2777
2789
عنوان

بارداری

77 بازدید | 9 پست

سلام عزیزای دلم ابجیای قشنگم من فرداموئدمه و نگرانم و خوابم نمیبره از نگرانی چون دیروز و امروز همش زیر شکمم درد میکرد و ترشح داشتم ولی امشب دیگه درد ندارم و فقط ترشح دارم میترسم باردار نباشم برام دعا کنین 

ایشالا ک بارداری...منم ۲روز از موعدم گذشته ولی میترسم بی بی بزنم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
ایشالا ک بارداری...منم ۲روز از موعدم گذشته ولی میترسم بی بی بزنم

عزیزدلم انشاالله که باهم بارداریم این ماه برات صدتا صلوات میفرستم که همین ماه روز زن کادوت یه نی نی کوچلو تو شکمت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم انشاالله که باهم بارداریم این ماه برات صدتا صلوات میفرستم که همین ماه روز زن کادوت یه نی نی ...

دورت بگردم منم فردا میخام حدیث کسا بخونم حتما برات دعامیکنم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
دورت بگردم منم فردا میخام حدیث کسا بخونم حتما برات دعامیکنم

خدانکنه قشنگم مرسی یه دنیا ممنونتم  منم روز مادر میخوام نذری بدم برا تو و همه خانمایی که ارزوشونه مادر بشن دعا میکنم.انشاالله بارداری وخبر بارداریتو به منم اگر قابل دونستی بده همینجا خواهری😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍

خدانکنه قشنگم مرسی یه دنیا ممنونتم  منم روز مادر میخوام نذری بدم برا تو و همه خانمایی که ارزوشو ...

حتما خبر میدم..منم منتظر خبرای خوبه تو هستما

سلام عزیزم من حامله نبودم و پری سر موئد شدم تو چی باردارشدی یا نه؟

منم هنوز پریود نشدم ازمایش خون دادم منفی بود