2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من اختلاف سنیشون چهارساله اگر بچه دوم پنج سال و نیم دنیا بیاد یه مقدار کلاس اول بچه اول سخت خواهد بود ولی اگر از این دیرتر بشه بازم مشکل تر میشه . من از اختلاف ۴ ساله که داشتن راضی بودم ولی اگر بچه اول الان ۵/۵ سالشه هر چه زودتر بهتر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
۱۴سال اختلاف سنی دارن .ناراصیم

هر کی به من میرسه میگه اختلاف سنی بالا خوبه بچه اول کمک مادرش میشه 

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
خب بعد اون دوتا بچه به چه درد هم میخورن

نمیدونم واقعا من خیلی دوست دارم اختلافشون کم باشه شوهرم رو هم راضی کردم انشالا اگه خدا بخواد بهار برا دومی میخوام اقدام کنم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
نه اصلااختلاف سنی بالاخوب نیست .چون به درد هم نمیخورن .دخترای من اصلاهمبازی نیستن اولی هم درس میخونه ...

خب سومی رو بیار