2777
2789
عنوان

سرد شدن زندگی و رابطه

660 بازدید | 19 پست

تجربش کردین?باید چیکارکرد براش?مشغلش خیلی زیاده قبول ولی من تحمل ندارم اینجوری باشه حس میکنم براش مهم نیستم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه

مگه شغلش چیه؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم همین چندروز پیشا

با مشاور صحبت کردم

الانم که صحبت با مشاور راحت شده با وجود اسنپ دکتر و امسالشون

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

من این تاپیکتو ذخیره داشتم امشب داشتم اتفاقی میخوندم که دیدم الان تاپیک جدید زدی

عزیزم زندگی بالا پایین داره

یکم صبور باش👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4245185/شوهرم-بیش-ازحد-عاشقمهداستان-زندگیم-و-عاشقیم?page=1

یه روز خوب میاد😍
ازاد مغازه داریم

خوب پس وقتش دست خودش الیته کرونا با ادمای شغل آزاد مغازه دار بد کرده زیر قسط وقرضن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من این تاپیکتو ذخیره داشتم امشب داشتم اتفاقی میخوندم که دیدم الان تاپیک جدید زدی عزیزم زندگی بالا پ ...

واقعا همونقدر با عشق شروع کردیم و اینجوری دیدنش داغونم میکنه

فک میکنم دیگه عاشقم نیست یا تکراری شدم براش!

ولی ازطرفی دلم براش میسوزه صبح تا شب درمغازه حون میکنه تا ما توی رفاه باشیم

البته ما بخاطر بچه ها بینمون فاصله افتاده وگرنه خوب بودیم با هم

بچه ام باعثشه تا بخوابم برم پیشش خوابش برده طفلک