2777
2789

قبلا جریانشو گفتم سه تا دوستیم که یکی یه مدته خرجشو مینداخت گردن من.

من اون دوستم گفت میاد خونمون سر بزنه .گفت به اینم بگو بیاد .منم گفتم .

طبق معمول میخواست بیاد زنگ زد که برام اسنپ بگیر من بیام .میدونستم اگه من بگیرم باید پولشو بدم اینم بهم نمیده.منم گفتم گوشیم خرابه نمیتونم .خلاصه یه ربع بعد زنگ زد خواهرت موبایلشو جواب نمیده .چون میدونستم به اون میگه اسنپ بگیره سپرده بودم جواب نده.اخرش با باباش اومده بود .رفتنی هم اون یکی گفت اسنپ دو مسیره میگیرم بیا بریم چون میدونست با اون بره باید پول بده نرفت گفت بیشتر میمونم .حدس زدم که وایمیسه. شوهر من بیاد که با موبایل اون بزنیم.یکم که گذشت تو حرفام گفتم شوهرم امروز میره خونه مادرش شاید شبم بمونه.

خلاصه اینم قیافش کج شد خودش با اتوبوس رفت.

حالا بعد از چند روز تلفنی حرف میزد تو حرفاش گفت.قبلا تو بیشتر می اومدی به مامانت سر بزنی باهم میرفتیم بیرون یه دوری میزدیم.الان دیگه نمیای .

گفتم وضعیت منو که میدونی من با این حامله گی جرات ندارم جایی برم .اگه حوصلت سر میره بیا خونه ما .گفت اخه خونه شما بخوام برم بیام باید کلی پول اسنپ بدم.گفتم خب با اتوبوس میا کلا پنج تا ایستگاه هست منم می اومدم با اتوبوس می اومدم.

بچشو بهونه کرد که با این اتوبوس سوار شدن سخته.

گفتم دیگه بچت نزدیک سه سالش هست .اگه هنوز اینقدر اذیت میکنه یه مشاوره باید بری .

خب کردم ایندفعه رو ندادم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بله

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

اره افرین

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید

اره با همین فرمون پیش برو لطفا

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

اره بعضیا خیلی پرو و پر توقعن  به روی خودشونم نمیارن پن یه دوستی داشتم چند بار مهمونش کردم ولی اون همیشه دنگ خودشو میرفت حساب میکرد یه تعارفم نمیکردم منم روک گفتم اونایی ک حساب کردمو  بده لازم دارم‌تازه طلبکارم شده بود