2777
2789
عنوان

تا حالا پر بازدید شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 158 پست
سلام😄😍

سلام عزیز دلم😍❤😘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام عزیز دلم😍❤😘

دختر خوب و نازنين❄️

خوبى؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکستو بذار ماهم ببینیم خب

نه عزیزم الان چند ساله دیگه اسم عکس میاد جیغ میزنم 😨😂😂😂عکس نمیزارم همون یه بارم که گذاشتم وقیح برداشت گذاشت تو آلبوم 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دختر خوب و نازنين❄️ خوبى؟

مرسی🥺😍❤😘

توخوبی؟😚💙🌌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مرسی🥺😍❤😘 توخوبی؟😚💙🌌

منم خوبم قورررررربان🐸

دلم برات تنگ شده بود😅

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چیکارشون میکنه بعدش؟

آلبوم درست می‌کنه می‌ذاره تو سایت چند وقته ندیدمش 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
حالا چیکار کردی؟ پوشیدی؟

نه دوباره لباس خریدم.اخه عرض دو ماه دو تا عروسی بود یکی می شدم جاری عروس و دیگری می شدم زن عموی عروس.دومی عروسی جاری کوچیکه بود و واقعا لباس و کادو سر عروسی خیلی سنگین می شد ولی تو نظرات دیدم یه عده خیلی زیادی که مثلا جاری شون  تو عروسی شون تکراری پوشیده بوده نظرشون این بود که جاری به من حسودیش شده خواسته تلافی کنه.منم از ترس چنین طرز تفکری یه لباس شکیل  و قیمت مناسب خریدم .

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
منم خوبم قورررررربان🐸 دلم برات تنگ شده بود😅

میدونم😌😅😁 دلِ من نیز😅

بپر ببلم🥺🥺🥺🌌

میدونم😌😅😁 دلِ من نیز😅 بپر ببلم🥺🥺🥺🌌

آخودا خودااااا🤗

مصيبتع قرن😅💙

آخودا خودااااا🤗 مصيبتع قرن😅💙

دوژت دالم خو🥺🥺😍😘❤🌌

دوژت دالم خو🥺🥺😍😘❤🌌

مهربونع نازآلو🥰

ما هم نيز.....💜💋😻

مهربونع نازآلو🥰 ما هم نيز.....💜💋😻

🥺🥺😍😍❤😘😘

اون روز نیز تاپیکتو دیدم😅🥺🌌