2777
2789

سلام اهنگی که روش قفلی زدین یا فک میکنین قشنگه لطفا معرفی کنید مام دان کنیم گوش کنیم😘😉🙃

کنارشم بنویسید شاده یا غمگین

مرسی

بوس به کله همتون😁

حالم بده چون درس نمیخونم ☹️درس نمیخونم چون حالم بده😐

دستمریزاد عشق ، امین رستمی ... الان دارم گوشش میکنم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دموی آهنگ من باهات قهرم امیر تتلو😐🤧

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

شایدم چند سالیو بدون تو سر کنم 

بیوفتم از سرم ک بپرسم هی کجایی

شاید اصلا ندونم با کی شدی هوایی

ولی هیچکی بعد من نمیش من خدایی 

شایدم پر بشم از تنهایی و تباهی 

میدونم راهی جز اینکع بری ن‌داری 

سارن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اهنگ جدید چاووشی. گندمگون#  

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊