2777
2789

سلام اهنگی که روش قفلی زدین یا فک میکنین قشنگه لطفا معرفی کنید مام دان کنیم گوش کنیم😘😉🙃

کنارشم بنویسید شاده یا غمگین

مرسی

بوس به کله همتون😁

حالم بده چون درس نمیخونم ☹️درس نمیخونم چون حالم بده😐

دستمریزاد عشق ، امین رستمی ... الان دارم گوشش میکنم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دموی آهنگ من باهات قهرم امیر تتلو😐🤧

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

شایدم چند سالیو بدون تو سر کنم 

بیوفتم از سرم ک بپرسم هی کجایی

شاید اصلا ندونم با کی شدی هوایی

ولی هیچکی بعد من نمیش من خدایی 

شایدم پر بشم از تنهایی و تباهی 

میدونم راهی جز اینکع بری ن‌داری 

سارن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اهنگ جدید چاووشی. گندمگون#  

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊