2777
2789
عنوان

کندن مو..خواهش میکنم روشی بلدید بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست
خانوادم میگن‌مگه دیوونه ای خودت میتونی اینکه کار نداره=((

خب اونا که تو موقعیت تو نیستن 

قطعا میتونی ولی یه راه برای شروع لازم داری اگه شرایطش رو داری برو حتما

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
نکنشون، این از همه روش‌ها بهتر ج میده.  من برم تاپیک های دیگه بهم احتیاج دارن 👋

😂😂😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور بودم ولی ن انقدر شدید موهام خراب شد از ریشه موخوره زد منم همش دستم بهشدن بود همین باعث شد بشه تیک عصبی که تا فکرم درگیر میشد دستم داخل موها بود ولی داخل خونه روسری میپوشیدم که نبینم موهارو. البته اینکه موهام رو به فتا دادم هم بی تاثیر نبود که ولش کنم این تیک رو😂

لطفا لایک نکنید ممنون.
عزیزم تو تاپیک فال بودم من تو یه موضوعی سردرگمم ینی بین دو نفر نمیدونم چیکار کنم میشه یه فال در م ...

یکی از دوستان قدیمیت را به زودی ملاقات خواهی کرد. این ملاقات زمانی اتفاق می افتد که اصلا انتظارش را نداری. جناغی در فالت می بینم انشالله به زودی به آرزویی که در سرداری خواهی رسید و مراد دلت حاصل خواهد شد
. این روزها پریشان حالی و در کارت گره افتاده. به نانی که در فال تو افتاده خوب دقت کن. کلید حل مشکلاتت همین است. به نیازمندان اطعام کن تا ببینی چقدر زود یکی یکی گره های کور زندگیت باز خواهند شد.
. به تازگی عملی را انجام می دهی که خیر نیست. فکر می کنی که می توانی بدون اینکه کسی متوجه بشود عملت را انجام بدهی ولی آبرویت خواهد رفت و برایت رسوایی و بدبختی به بارخواهد آورد. پس منصرف شو.
. رابطه تو با همسرت فعلا خوب است. ولی کوزه افتاده در فنجان را نگاه کن. شکستنی است. قدری بیشتر از رابطه تان مراقبت کن. حسودانی در فالت دیده میشوند که بدشان نمی آیند این کوزه عشق و علاقه را بشکنند.