2777
2789

من نمیدونم تو ذهن خانواده من چی میگذره اصلا اجازه دادن همچین ادمی بیاد خواستگاری دخترشون، میگن باید ادم خوبی باشه! خوب اول ببینید در چه سطحی هس بعد بررسی کنید که خوب هست یا نه،من جرات نکردم زیاد دخالت کنم اگه بعدا مشکلی پیش بیاد میگن تقصیر تو بوده،خیلی احساس بدی دارم. 

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانوادت موافقم خوبه که آدم تحصیلات بالا داشته باشه ولی مطلقا تحصیل شعور نمیاره بعدم شاید خواهرت خوشش اومده باشه ازش دله دیگه 🙃

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان ینی تمومه؟

نه قرار شد رفت امد کنن اگه تفاهم داشتن بعد

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
به نظرم پسر کار و کاسبی درست و حسابی داشته باشه و مودب و با اخلاق باشه  تحصیلاتش مهم نیست  ...

هرچی خواهرم گفته قبول کرده، حتی گفته اگه لباست بندازی زمین من برنمیدارم خودت باید برداری 2 ساعت تو اتاق داشتن حرف میزدن

بعدأ پشیمون میشن. خواهرت چند سالشه

خواهرم 22 پسر 27