2777
2789

دراز نشست .حلقه.جواب میده.بدنتم لایه برداری کن تا رنگش روشنتر شه نزار عرق سوز بشی شورت گیاهی بپوش..بخاطر اب وهوای کشورمون اکثر خانمها این مشکل رو دارن گلم 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چی لایه برداری کنم روم نمیشه پیش شوهر برم از کرم چی استفاده کنم

من ک سفید آب لایه برداری میکنم عزیزم .تازشم  کرم موبر  استفاده کن تیغ و ژلت  کم کم تیره میکنه میسوزونه پوست رو

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.