2777
2789

بچه ها میخوام واسه روز مادر برای مامانم یک توستر بخرم، بودجه امم بیشتر از یک تومن نیست 

با این پول می تونم توستر مارک نوبل کینگ و لوکستای بخرم. تو دیجی کالا که تقریبا 80% رضایت داشتن از این محصولات 

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ 🤔

بخرم یا کلا بی خیال شم و به جاش چیز دیگه ای بخرم؟؟ من چون خودم ماکروفر مدل سولار کانوکشن ال جی دارم از توستر خیلی سر در نمیارم اما شنیدم دوتا المنت هست و خیلی کار خاصی نداره... 

خریدنش ریسکه یا دلو بزنم به دریا و بخرم؟؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

مهم کاراییشه. نوبل ابجیم چندساله داره راضیه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاراییش که خیلی زیاده ..اگه مامانت نیاز داره بخر

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

مادرتون استفاده ميكنه از توستر؟ 

گوشكوب برقي هم خوبه براي كادو 

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂
به نظرم زیاد کاربردی نیست

اتفاقا خیلی بدردخوره. کیک و شیرینی من خودم میپزم باهاش

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
به نظرم زیاد کاربردی نیست

آخه من خواهر کوچیکم پیتزا و کیک میخواد درست کنه، فِر گاز مامانم خرابه. خودشم میخواست توستر بخره 

حالا میخوام من واسش بخرم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
کاراییش که خیلی زیاده ..اگه مامانت نیاز داره بخر

آره خودش چند وقت پیش میخواست بخره، گفتم من براش بگیرم 

مادرتون استفاده ميكنه از توستر؟  گوشكوب برقي هم خوبه براي كادو

آره خودش چند وقت پیش تصمیم خریدشو داشت اتفاقا 

آره خودش چند وقت پیش میخواست بخره، گفتم من براش بگیرم 

خوب پس منتظر چی هستی ..بگیر

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹