2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه لحطه لطفا

48 بازدید | 6 پست

عزیزان کسی بوده که تا موعد پریش مونده باش ولی بی بی چکش مثبت بشه؟

یا باید موعدش بگذره تا جواب قطعی مثبت بشه؟

من یه کم حالتای خاص دارم ولی هنوز بی بی چک نزدم.اگه زدم منفی بود جواب قطعی یا کاذب؟

ممنون میشم راهنمایی کنی 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

خب اگر لقاح دیر باشه و باردار باشی قبل موعد منفی کاذب نشون میده اگر واقعا میخوای بفهمی بذار حد اقل دو روز از موعد بگذره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر لقاح دیر باشه و باردار باشی قبل موعد منفی کاذب نشون میده اگر واقعا میخوای بفهمی بذار حد اقل د ...

علی رغم همه حالتاش بازم منفی نشون میده؟

ای خدا😐 خدایی این بارداریم روال طاقت فرسایی داره ها.این صبر کردن دق میده.

ممنون از راهنماییتون

علی رغم همه حالتاش بازم منفی نشون میده؟ ای خدا😐 خدایی این بارداریم روال طاقت فرسایی داره ها.این صب ...

آره بی بی چک با میزان اچ سی جی تو ادرار نشون میده وقتی اچ سی جی کم باشه منفی نشون میده حد اقل تا موعدت صبر کن من خودم روز موعدم زدم مثبت شد ولی اینقدر کمرنگ بود که دیده نمیشد اگر یه روز زود تر میزدم منفی نشون میداد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره بی بی چک با میزان اچ سی جی تو ادرار نشون میده وقتی اچ سی جی کم باشه منفی نشون میده حد اقل تا موع ...

پس صبر کنم بهتره.میترسم مثبت نشه بخوره تو ذوقم 😐انشالله که مثبت 😍😍😍

پس صبر کنم بهتره.میترسم مثبت نشه بخوره تو ذوقم 😐انشالله که مثبت 😍😍😍

ان شاء الله 😊 😊