2777
2789
عنوان

سونو گرافی انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست
خداکنه🙏🙏جنسیتشو گفت گل دختره

اها حواسم نبود برا یه خانم دیگه پسر بود ..خدا نگهدار گل دخترت 😍فردا رفتی دکتر خبرم کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفت همه چیش خوبه خودم اومدم یه چن تاشو زدم تو اینترنت استرس گرفتم

خداروشکر سالمه

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
اها حواسم نبود برا یه خانم دیگه پسر بود ..خدا نگهدار گل دخترت 😍فردا رفتی دکتر خبرم کن

سلام عزیزم رفتم دکتر خداروشکر نی نی سالم بود  

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
سلام عزیزم رفتم دکتر خداروشکر نی نی سالم بود    

سلام.عزیزم الهی شکر 😍😍دیدی گفتم نگران نباش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سلام.عزیزم الهی شکر 😍😍دیدی گفتم نگران نباش

اره کلا استرس میگیرم اخه این بارداریم نخواسته بود نمیخـواستم همش میگم نکنه خدا یه بلایی سرش بیاره

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
اره کلا استرس میگیرم اخه این بارداریم نخواسته بود نمیخـواستم همش میگم نکنه خدا یه بلایی سرش بیاره

اونی ک بهت دادش خوب میدونه چطورمراقبت کنه ازش .بسپار ب خدا