2777
2789
عنوان

دوستم

100 بازدید | 15 پست

من یه دوست دارم که تو دبیرستان  ۴ سال پیش باهاش آشنا شدم تاحالا 

۳ بار باهم دوست شدیم وازطرف من به بهونه های الکی جداشدیم  بیشترین دلیل جداییمون این بود که خانوادم اصلا با این فرد کنار نمیان چون  یه سری حرف پشتش هست و ...تو گذشتش یه سری اشتباهات کرده ...زیاد باهم حرف میزنیم تلفنی منم پشت کنکوری ام برای خانوادم درس خیلی مهمه کلا با این دختر مشکل دارن ولی من خیلی باهاش زاحتم ومسائل زندگیمونو باهم درمیون میزاریم وبا حرفاش کمکم میکنه  ۸ ماه پیش دوباره باهم صمیمی شدیم ولی خب من به خانوادم نگفتم همون آدمه همش زنگ میزنه ایم دوست های دیگمو میگم یجور پنهون کاری شده دارم دیوونه میشم خیلی تحت فشارم 

چون مثلا هی میگه بیا خونمون یا من بیام خونتون اصلا خانوادم نمیفهمن با این دوباره دوست شدم وازطرفی به خودش هنوز تو این ۸ماه نتونستم بگم خانوادم نمیفهمن 

از طرفی نمیتونم دلشو بشکنم وبی معرفتی کنم ولی واقعا تحت فشارم 

چرا دروغ و پنهان کاری دختر خوب .بعدم خانوادت میگن قطع رابطه کن.چ اصراریه برا ادمی که بی دلیل ترکت میکنه دل کسایی که عمرشوتنو پات گزاش

تن بشکنی  یه بهانه بیار قهر کن خلاص

از من میشنویی تو استکان هیچ کس دریا نریز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا دروغ و پنهان کاری دختر خوب .بعدم خانوادت میگن قطع رابطه کن.چ اصراریه برا ادمی که بی دلیل ترکت می ...

ن ینی  بعضی وقتا خودم ترکش کردم چون خانوادم کاملا باهاش مخالفن منم به یه بهونه دیگه قطع ارتباط کردم ...

میترسم دلش بشکنه وچون کمکمم کرده زیادحداقل حرفایی که به هیچکه نتونستم بگم بهش گفتم  ...ولی کلا خانوادم اسمشو میشنون همش میگن نکنه بااین دوست شی دوباره ...ولی واقعا دختر بدی نیست 

گذشتش مهم نیست اگه الان دختر خوبیه و تاثیر مثبت داره حال دلت باهاش خوبه به خانوادت بگو و دوستی رو اد ...

الانم حرفا پشت سرش ادامه دار واسه همین ازدواجم مشکل پیدا کرده ... بخاطر همین تابگم مخالفت سرسخت میکنن 

ن ینی  بعضی وقتا خودم ترکش کردم چون خانوادم کاملا باهاش مخالفن منم به یه بهونه دیگه قطع ارتباط ...

ببین  اوصلا شما رو هم به دید همون دختر میبینن اطرافیان.مثلا ایشون دختر خرابین شما رو از دور به اون دید میبینن اطرافیان .انتخاب دوست خیلی مهمه.اینارو تا تجربه نکنید متوجه نمیشید .اما امیدوارم بی تجربه بفهمید

ببین  اوصلا شما رو هم به دید همون دختر میبینن اطرافیان.مثلا ایشون دختر خرابین شما رو از دور به ...

آخه الان خوب شده کلا ولی اشتباهات گذشتش هنوز باعث حرفش پشت سرشه ...دارم دیوونه میشم

الانم حرفا پشت سرش ادامه دار واسه همین ازدواجم مشکل پیدا کرده ... بخاطر همین تابگم مخالفت سرسخت میکن ...

مردم استغفرالله پشت سر خدا هم حرف میزنن😑مهم نیست مردم چی میگن اگه اشتباهایی داره ک خط قرمزتو رد کرده ارتباطتو باهاش کمرنگ و کم کم قطع کن خواه ناخواه روی شما هم تاثیر میذاره

مردم استغفرالله پشت سر خدا هم حرف میزنن😑مهم نیست مردم چی میگن اگه اشتباهایی داره ک خط قرمزتو رد کرد ...

چطور دلشو بشکنم بی معرفتی کنم کمرنگش کنم یا عادی بهتر نیست چون الان ۲۴ ساعته با صحبت ازهم خبر داریم 

آخه الان خوب شده کلا ولی اشتباهات گذشتش هنوز باعث حرفش پشت سرشه ...دارم دیوونه میشم

اگر به نظرت می ارزه پشتت حرف باشه اوکی من بودم میزاشتم کنار این حرفرو در 29 سالگی میزنم که فهمیدم هیچ دوستی ندارم 

مگه کنکور نداری بگو به خاطر کنکور کمتر آنلاین میشم اینجوری کم کم ارتباطو قطع کن

حرف میزنه صحبت میکنه تلفنی  از طرفی من یه شکست احساسی خوردم خودم نمیتونم درست بخونم ولی ازاینکه خانوادم بفهمن بااین دختر دوستم میترسم