2777
2789
عنوان

شوهر بی شعورم....

554 بازدید | 53 پست

الان فهمیدم یواشکی بدون اطلاع من با خواهر برادراش پول گداشتن کادو روز مادر برا مامانش بخره در حالیکه من ازش مرسیدم امسال چیکار کنیم گفت هیچی....پول ندارم ...

پارسالم گفت ندارم و کادویی به مامانم نداد درحالیکه به مامانش نقدی داده بود...

طفلک مامان من هر سری میاد خونمون دست خالی نمیاد یا برا خودمون یا بچم چیزی میگیره میاره.بد مامان اقا کوفت هم بخره باهامون حساب میکنه...

حرصم‌گرفته چیکار کنم؟

فردا شب همه‌خونه مادرش هرم دعوتیم تو یه ساختمونیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرو خوب خونشون از پس از انداز خودت برای مامانت هم کادو بده

کارش زشته...به فکر همین‌کار افتادم ولی حرصم گرفته....

چند شب پیشم تولدم بود اقا کیک و میوه اینا گرفت داده بود طبقه پایین که مثلا اونجا تولد بگیرن برام.خیلی شیک خوردن و یه تبریک نصفه نیمه گفتن تمام ظرف و بشقابا رو هم خودم شستم..‌.

نمیدونم چه کاری بود ازینا!

ببین یه کاری کن بهش بگو

چقدر میخوایم ب مادرم کادو بدیم ؟

طوری رفتار کن که انگار میدونی قراره برای مامانش کادو بخره

اگه گفت پول ندارم بگو خب اون پولی ک میخوای ب مامانت کادو بدی و نصف کن یکمی من روش میزارم هم ب مامان من بدیم هم ب مامان ت 

بعد دیدی هنوز ب کارش ادامه میده اگه دوست نداری لو بره خودت با خواهرات مثل اون پول جمع کنین روز مادر هم برو خونه مادر خودت !!

اگه قبلا نسبت به مادرشوهرتون گارد نمی گرفتین الان باهم میرفتین خرید و برای هردو مادر کادو میگرفتین.

میتونی از پس انداز خودت کادو بگیری.

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
چرا نمیگی واسع مامان توهم بخره

گفتم...گفت امسال کادو نمیدم ندارم...درحالیکه دروغ گفت...دیشب مامانش خونه ما بود شوهرم به خواهرش که شهرستانه زنگ زد .بعد مامانش یواشکی گفت برا کادو روز مادر بهش بگو!!!!دیدم شوهرم میگع ما میخایم یه دکوری برا مامان بگیریم‌گرونه همه میخایم باهم‌پول بداریم تو چیکار میکین؟؟

یعنی انقد مامانش پرروعه!جلو چشم من!!!!