2777
2789
عنوان

بچها یه لحظه بیاین مشورت بدین بهم

168 بازدید | 17 پست

خواهرانه کمکم کنید💙

شما از سفته چیزی میدونید؟

یه پیشنهاد کار بهم شده اما ۶۰ میلیون سفته میخوان به دلیل اینکه مثلا ضمانت باشه که من کارمو درست انجام بدم،حالا نمیدونم چیکار کنم،کارشو دوست دارم و با همه ی شرایط اوکی ام اما سفته رو نمیدونم،استرس دارم،شما بودین چیکار میکردین؟

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

اصن سفته امضا نکن

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
اصن سفته امضا نکن

اخه میدونی الان همه جا سفته میخوان،خیلی پیشنهاد کاری شده بمن اما همشون سفته میخوان،میگن ما داریم اعتبارمونو در اختیار شما میذاریم🤦🏻‍♀️

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی الان همه جا سفته میخوان،خیلی پیشنهاد کاری شده بمن اما همشون سفته میخوان،میگن ما داریم اعت ...

با ی مشاوره حقوقی حرف بزن دردسرنشه برات اخه

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

چه کاری هست ارزشش و داره؟

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

الان هرجا بخوای بری واسه کار ازت ضمانت یا سفته میخوان. وقتی سفته رو امضا کردی کنار امضات و پشت سفته بنویس بابت ضمانت کاری نزد فلان کس به عنوان امانت . 

خب به اونا هم حق بده چون اگه ضمانت نخوان سدمایشونو از دست میدن.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست  . هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود  . صحنه پیوسته به جاست  . خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاااااااااد.  
من تو فرشگاه حسابدار بودم سفته هارو آخر سر پس میدن روال کاره 

واقعا؟دارم میمیرم از استرس،من اصلا سفته امضا نکردم تاحالا

الان هرجا بخوای بری واسه کار ازت ضمانت یا سفته میخوان. وقتی سفته رو امضا کردی کنار امضات و پشت سفته ...

اره حق میدم،ولی خب میدونی چون تاحالا امضا نکردم میترسم دردسر بشه برام

منم تو یه مهد بودم قبلش ازم سفته خواستن...الان دیگه نمیرم بهم پس میدن

پس دادن الان؟ همینجوری امضا کردی؟