2821
2789

تاحالا شده وقتی نزدیکی میکنین قبل از این که برین حموم دوباره نزدیکی کنین اونم به نیت بارداری خیلی این سوال ذهنمو مشغول کرده یکی میگفت نزدیکی کردن و نتونسته بره حموم و دوباره نزدیکی کردن و اتفاقا همون ماه هم حامله شد من و شوهرم خیلی رعایت میکنیم اما گاهی پیش میاد نزدیکی میکنیم و من نمیتونم برم حموم و باید دوباره نزدیکی کنیم برای بارداری مخصوصا موقع تخمک گذاری آیا بنظرتون اشکال داره قبل از حموم رفتن و غسل دادن دوباره نزدیکی کنی 

اینونمیدونم ولی خانوم فاطمه زهرا روقزم میدم ب بزرگی خانومیش ک دامنت سبزبشه....التماس دعا💝

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شرمنده اینارو باید از مرجع دینی و اخوند محل بپرسی ما بلد نیستیم

آی آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانیدیک نفر در آب دارد می سپارد جان یک نفر دارد که دست و پای دائم می زند روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید
اینونمیدونم ولی خانوم فاطمه زهرا روقزم میدم ب بزرگی خانومیش ک دامنت سبزبشه....التماس دعا💝

قسم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
شما که قصد بچه دار شدن دارید یکم رعایت کنین دیگه. در واقع مکروهه این گار

گاهی اوقات واقعا نمیشه و بخاطر این حموم نرفتن و غسل ندادن مجبوریم نزدیکی نکنیم و موقع تخمک گذاری میگذره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز