2777
2789
عنوان

دوستان چطوری میشه رفت اینگلیس، 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 19 پست
یا ویزای تحصیلی گرفته یا ویزای کار دیگه.  اگر هم می دونید وضع مالیشون خیلی خوبه شاید سرمایه گذ ...

میگن اونجا کارمند شده ولی اخه باید یکی باشه م معرفش باشه بعد استخدامش کنن اون کسیو نداش

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اونجا کارمند شده ولی اخه باید یکی باشه م معرفش باشه بعد استخدامش کنن اون کسیو نداش

برای استخدام شدن شما لازم به معرفی که مقیم اون کشور باشه ندارین.

بعضی از شرکت ها اگهی استخدام بین المللی می زنن و اگر کسی رو قبول کنن بعد خودشون کارای اقامت و ویزا رو می کنن.

البته بیشتر برای مهندس ها و یک سری شغل های خاص که نیاز دارن. معمولا ترجیحشون اینه که کسی رو استخدام کنن که خودش ویزا و اجازه کار و... داشته باشه.

حتما تخصصی داشته که به درد یه شرکتی می خورده.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.