2777
2789
آره بخدا راسته من اصلا اهل دوستی یا چت با پسرا نبودم همیشه هم کلی پیشنهاد و کلی خاستگار داشتم ولی او ...

عین شوهرمن چه باحال😁🤚بزن قدش

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
بله بسیااار نگاهتو عوض میکنه.. اتفاقا شعارشم اینه قرار نیست یک نفر تو دنیا باشه که نیمه گمشده تو باش ...

کتاب زنان زیرک و زن بودنم خریدم  زنان زیرکو شروع کردم تازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون شما رو پسندیده بوده و طبیعتا در این شرایط هورمون های بدن در این شرایط ضربان قلب رو بالا میبره

بله ولی منم اولین باری که دیدم عاشقم شدم،منظورم اینه که اخلاقامون و سلایقمون خیلی بهم میخوره به معنی واقعی همون نیمه گمشدمه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
ینی چی؟ینی هیچوقت اونی ک منتظرشی پیداش نمیش؟

عزیزم شما منتظر چه کسی هستی ؟!

معیارهات رو البته با الویت داشته باشه

پیدا میشه

ولی اگر فکر کردی مردی پیدا میشه که کاملا درکت کنه

در اشتباهی 

چون به هر حال از جنس دیگه و خانواده دیگه ای هست

بله ولی منم اولین باری که دیدم عاشقم شدم،منظورم اینه که اخلاقامون و سلایقمون خیلی بهم میخوره به معنی ...

بازم میگم عزیزم بخاطر خصلتهای مشترک علاقه تون شدید شده که خیلییی خوشحال کننده ست.. ولی ممکن بود شما این حسو با کسی دیگه هم میداشتید شک نکنید

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
عزیزم شما منتظر چه کسی هستی ؟! معیارهات رو البته با الویت داشته باشه پیدا میشه ولی اگر فکر کردی م ...

کامل درک کنه ک نه بالاخره زن و مرد متفاوتن 

منــظورم کسیه ک واقعا از اعماق قلبش عاشق باشه برای خوشحالیت هرکاری کنه براش مهم باشی درکت کنه و سعیشو کنه تو درک کردنت 

وفادار باشه و مفهوم تعهد رو بدونه

کامل درک کنه ک نه بالاخره زن و مرد متفاوتن  منــظورم کسیه ک واقعا از اعماق قلبش عاشق باشه برای ...

یک زن با عشق وارد زندگی میشه ولی بعد از چند سال میفهمه برای اینکه همسرش دوستش داشته باشه و متعهد باشه

نیازی نیست که عشق و محبت بی پایان به همسرش ببخشه

بلکه  نبازه که سیاست های زنانه بلد باشه‌.

بهتون پیشنهاد میکنه قبل از ورود به زندگی زناشویی حتما حتما قبلش زن زیرک بودن رو یاد بگیرین.