2777
2789
عنوان

برادر شوهرم پولای مارو نمیده

175 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خیلی دارم حرص میخورم خیلی حدود 5 ساله ازدواج کردم و شوهرم 18 ساله با داداشاش و باباش شریکه یعنی شهر ب شهر میره دنبال بار صبح میره شب میاد دور از جونش مثل س.. کار میکنه ولی هر چی چک میگیره پول میخوان بریزن میریزن حساب داداش کوچیکه داداش کوچیکه 39 سالشه و مجرد و شوهر منم هر چی در میاره واسه زندگیمون از اضافه کاری و کارای دیگس مثلا یجا یه جنس دیگه دید خودش با اون درآمد ناچیز ک ته جیبش مونده یخورده کاسبی میکنه همین. تازیکا حدود 4 ماهه ک برادر شوهرام با هم همدس شدم یه کارگاه بزرگ زدن بدون اینکه ب شوهر من بگن اصلا صداشو در نیاوردن چند بارم رفتیم به پدر شوهر گفتیم بیان پولای مارو حساب کتاب کنن بدن ب خودمون انگار ن انگار شوهرم خیلی بی سرو زبونه خیلی اصلا بلد نیست حقشو بگیره اصلا چیکار کنم بنظرتون اونارو کلا میبینه لال لال میشه دوتا برادر شوهرمم مجردن ولی کلی خرج و بریزو بپاش دارن ولی ما هیچی چیکار کنم راهنمایی کنید خانوما

عزیزم شوهرت از این به بعد میره دنباله بار، پولش رو بریزه به حساب خودش، برای خودش کار کنه، چاره اش همینه، فکر نکنم دیگه بهتون گول بدن، چون آدم اون سن و سال که زن نداره، احتمالا خانم بازی میکنه، خانم بازی خرجش خیلی زیاده، بانک هم داشته باشی، دوام نمیاره جلوش

فقط می تونم براتون دعا کنم پول برادر منم بردن

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهرت از این به بعد میره دنباله بار، پولش رو بریزه به حساب خودش، برای خودش کار کنه، چاره اش هم ...

آره خانوم بازی رو خیلی دیدم ازش حتی تو ماشین ک شریکیم با هم کلی قرص جنسی اسپره پیدا کردیم با همسرم 

نمیره میگه تنهای چیکار کنم ناراحت میشن 

خوب پس خودش این وضع رو دوست داره، وگرنه کسی که زن و بچه داره، باید اولویت‌ خانواده اش باشه، نه داداشش

خودش راضیه، پدر و برادرهایش هم راضی هستن، فقط شما ناراضی هستی، خودش باید به مرحله نارضایتی برسه

حتما اونها هم میدونن فشار از طرف شماست، چون خودش وقتی راه قبل رو ادامه میده، یعنی راضیه

مشاوره ببرش و یا هر طور میشه تحریک‌ کن، تا خودش مثل شما فکر نکنه، همینه

آره خانوم بازی رو خیلی دیدم ازش حتی تو ماشین ک شریکیم با هم کلی قرص جنسی اسپره پیدا کردیم با همسرم&n ...

خوب این واضح هست، مواظب به شوهرت باش،. ممکن هست اون هم آغشته این مسائل بشه، چون با همونا میگرده

شایدم شوهرت خودش هزینه داره مثل اونا، وگرنه چرا باید همچین شرایطی رو بپذیره

خوب پس خودش این وضع رو دوست داره، وگرنه کسی که زن و بچه داره، باید اولویت‌ خانواده اش باشه، نه داداش ...

واقعا درست میگی چطوری تحریک کنم توضیح میدی یخورده

واقعا درست میگی چطوری تحریک کنم توضیح میدی یخورده

عزیزم بگو الان خودت میخوای نمیدن، فردا روز سنت میره بالا، توان کار کردن نداری، بچه هات بزرگ میشن، خرج داری، اونوقت که دیگه اصلا بهت نمیدن، بهش بگو آدم همیشه توانایی کار نداره، در ضمن باید خانواده اش رو تامین کنه