2777
2789
عنوان

کاری کردین ک پشیمون شدین😕

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 44 پست
منم ی دوست تام بوی داشتم ولی بخدانمیدونستم همجنس گراس.خیلی منوبوس میکردولی نمیدونستم جریان چیه فکرمی ...

نه این همجنس گرا نیستش 🤦‍♀️

دختره ولی همه جیزش پسرونست اندامش صداش شکل صورتش و فرم بدنش اصلا هیچ دخترونگی نداره...

الانم مامان بابام فهمیدن شک کردن فک میکنن پسره هرچی بهشون میگم نه نیست باور نمیکنن😐

یک پایآن تلخ بهتر از تلخیه بی پآیآنه..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی میگفتی چیه شایدمیتونستیم کمکت کنیم

مسئله دادگاهی عزیزم 

دعوا داشتیم با یه خری که از زندگیم رفت حالا موندیم ما با قانون جنبه عمومی

دعا کن برامون🙏

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !

منم کردم 

راحت اعتماد کردن به ادمای بیخودد 

مثل جاری 

پست یکی ب اخرمم در همین مورده 

استارتر عزززیزم لطفا برام گزارش میزنی نبینه به هزار نفر گفتم نزدن 

اگ زدی بهم بگو ممنونننن میشم 🤦‍♀️

اره ابروم رفت 😑

بخشیدشوهرت؟ 

الان سرخونه وزندگیتی؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم کردم  راحت اعتماد کردن به ادمای بیخودد  مثل جاری  پست یکی ب اخرمم در همین مورد ...

عزیزمن گزارش زدم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بخشیدشوهرت؟  الان سرخونه وزندگیتی؟

ازدواجم اجبار بود با خودم وزندگیم لج کردم مث سگ پشیمونم 😑

شوهرم طلاقم نداد هرچی بهش گفتم ...ابرومم فقط جلو خانواده خودم برد ب کسی دیگ نگفت

خیلی دوسم داره ولی خب مث سابق دیگ محلم نمیزاره

یجورایی عصبی شده همش تو خودشه الان فراموش کرده قضیه رو ولی من شبا خوابم نمیبره عذاب وجدان دارم 

خانوادمو سرشکسته کردم داداشمو خواهرامو مامان وبابای مریضه مو 

چندبار خودم خودمو بکشم جرات نکردم 😁😑

ازدواجم اجبار بود با خودم وزندگیم لج کردم مث سگ پشیمونم 😑 شوهرم طلاقم نداد هرچی بهش گفتم ...ابرومم ...

😕😕😕😕انشالله دوبارهباهم خب بشیدوبیشترقدرهموبدونید😊