2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری 😔

88 بازدید | 9 پست

سلام خونریزی در بارداری لطفا کمک

من توی هفته پنج سونو دادم همه چیز معمولی بود توی هفته هشت هم سونو دادم بازم همه چیز معمولی بود جنین ضربان قلب هم داشت الان توی هفته نهم هستم دیشب نشسته بودم کی یهو خیلی خیلی زیاد خونریزی روان کردم نوار بهداشتی گذاشتم  ولی حالا هی خونریزیم قطع و وصل میشه چیکار کنم. من بارداریم کاملا ناخواسته بوده چون الان یه بچه یکسال ونه ماهه دارم نه از نظر روحی نه اقتصادی توان این بچه رو ندارم نمیخوام برم دکتر تا جلوگیری کنن از سقطش برای جان خودمم میترسم که خطرناک نباشه برام میشه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته ولی واقعا روحیه ای برای نگهداری ندارم الان جونمم توی خطره ولی خب چیکار میشه کرد

برو دکتر خودت ی وقت چیزیت نشه خدای نکرده 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

عزیزم من دیدم کسی رو که مثل شما لک بینی و خونریزی داشت نمیرفت دکتر چون نمیخواست اما اون بچه ها که موندن فقط یه بارداری سخت داشت همیشه حالش بد بود ۷ ماهگی زایمان کرد بچه ها رفتن تو دستگاه هم هزینه ی مالی کرد هم از لحاظ روحی میگفت توبه کردم از کارم خدا میخواست که باشن دیگه التماس خدا رو میکرد که بمونن امسال رفتن کلاس اول

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...