2777
2789

سلام دوستان .پرده پذیرایی مدل  پانچی با پارچه  مخمل دو طرفش  و وسط تور سفید فرشم هم طرح باغ گل تو نت بزنید میاد بنظرتون چه طرح ورنگ مبلی بگیرم ؟چستر چطوره؟؟رنگش چه رنگی باشه نظرتون درباره مبل کرم وقهوه ای بگین ممنون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم کلاسیک بیشتر بیاد 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

چستر عالیه 

کرم قهوه ای نگیر یکم جسارت در انتخاب رنگ داشته باش 

تن رنگ های آبی ملایم. سبز سدری. سبز تیره. زرشکی. آبی سیر. اینا رنگ های بهتری هستن 

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊

من ذاتا کرم و قهوه ای رو تو مبل دوس ندارم ...ولی رنگ خوبیه ...توسی و سرمه ای و...دوس دارم‌

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
چستر عالیه  کرم قهوه ای نگیر یکم جسارت در انتخاب رنگ داشته باش  تن رنگ های آبی ملایم. سب ...

بجز زرشکی با بقیه رنگ هات موافقم 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

ا. ر خونه ت متراژش بالاست که میتونی فضای تی وی رو جدا از فصای پذیرایی قراربدی مبلمان کلاسیک بخر اما خب ساده بگیر خیلی تاجش بزرگ نباشه سرچ کن مبل کلاسیک فرانسوی اینجوریا و یک کاناپه بزرگ تخت خواب شو هم بگیر برای جلوی تی دی در غیر این صورت اگر مبملنت و فضای تی وی ت یکی هستن یک مبل راحتی یا نیمه راحتی بگیری بهتره

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊
چستر قدیمی شده دیگ

چستر هیچ وقت قدیمی نمیشه از قرن 18 ام بوده تا الان 

عزیزم منم چند وقت پیش دقیقا درگیر خرید مبل بودم .. پرده پانچ به مبلمان مدرن میاد نه کلاسیک بستگی به سلیقه ات داره من هیچ رنگ قهوه ای و کرم توی خونه ام استفاده نکردم چون دوست نداشتم و بنظرم قدیمی شده 

رنگ پرده ات چه رنگی انتخاب کردی

بخند و برقص و شاد باش تو فقط یکبار زندگی میکنی دیوونه