2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 91 پست

18 سال اخه سنیه دختر خوبب..... اونم با خیانت این آقا از همین الان..... من تجویز نمیکنم برای کسی طلاقو.... ولی خب یکم فکر کن شاید اینده خوبی داشته باشی....این آقا به احتمال زیاد فقط واسه مهر با شما مونده

😔😔 همه میگن طلاق بگیر. تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنیم ابجیمم جداشده من اگ جدا بشم نمیدونی چه طعن ...

به حرف مردم اهمیت بدی زندگیت رو باختی 

تو هنوز جوونی کلی راه داره

اگه درست شدنیه درستش کن. 

اگه هم میدونی همه راها رو رفتی و نمیشه خودت رو نجات بده. 

همین مردم عذر میخوام  دوروزه دیگه میگن عجب ابلهی بود. 

درسته سخته ولی زمان همه چیز رو عادی میکنه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواد ی بلایی سرت بیاره خو اصلا امضا نکن 😐 اگه نگرانت بود میبخشیدت والا من اینقدر اشتب ...

چشم. نه دیگه بسه براش جنگیدم ک خودشو برام پرو کرده و لوس.  هرچی خدا بخاد همون میشه. 

به حرف مردم اهمیت بدی زندگیت رو باختی  تو هنوز جوونی کلی راه داره اگه درست شدنیه درستش کن.&nb ...

بیشتر از همه میدونی. خانوادم پشتم نیستن روم فشار وارد میکنن درکم نمیکنن با این سن برام همه چی سخت شده 

بیشتر از همه میدونی. خانوادم پشتم نیستن روم فشار وارد میکنن درکم نمیکنن با این سن برام همه چی ...

ای بابا

سعی کن یه راه کسب درآمد یاد بگیری 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

عقلت جلوتر از استخارس هیچی امضا نکن هیچکاری نکن این دفعه تو کوتاه نیا التماس چی میکنی برن به لیاقتشون اعصاب خودتو خانوادت و حونیتو بردارو برو

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
عقلت جلوتر از استخارس هیچی امضا نکن هیچکاری نکن این دفعه تو کوتاه نیا التماس چی میکنی برن به لیاقتشو ...

میخام از این  ب بعد بزنم ب در بیخیالی و سرد بودن. میدونم کسی ادمو بخاد تموم تلاششو میکنه ک بمونه ولی این با یه اشتباه ک صدامو بردم بالا و حق هم داشتم رفت دنباله بهونه بود کسی ادمو بخاد مثل من ک خواستمش بخشیدم اشتباهاتشو و هیچ امضایی هم ازش نگرفتم 

میخام از این  ب بعد بزنم ب در بیخیالی و سرد بودن. میدونم کسی ادمو بخاد تموم تلاششو میکنه ک بمون ...

خواهر قشنگم خدا کمکت می کنه تو خیلی از من خوش شانستری کاش یکی به منم میگفت کاش ولی الان من جایی اونایی که نگفتن به همه میگم برا بهترینا رو میخوام نترس ی وقتا جدایی به موقع خیلی خوش شانسیه چند سال دیگه از تصمیمت راضی میشی دست حق باهات❤

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
بخدا چن بار خیانت کرد ولی بخشیدمش 

فرار کن فقط. خیانت گذشتنی نیست. عاشقی به چه قیمتی؟

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤

اولا که به یه مشاور حتما برو بعدش به هیچ عنوان چیزی رو امضا نکن این آقا میخاد اگه بعدا اشتباهی کردی بدون مهریه طلاقت بده میخاد کارخودشو راحت کنه به هیچ عنوان بخاطر حرف مردم که خواهرت جدا شده اهمیت نده عمر و جوانی ت رو میخای به خاطر حرف مردم تلف کنی قوی باش محکم باش هیچ چیزی تو این دنیا ارزش خودکشی نداره خودکشی واسه آدمای ضعیفه قوی باش اگه خودکشی کنی بعد یه سال آقا میره دنبال عشق و حالش اصلا هم به یادت نمی افته به فکر خودت باش 

خواهر قشنگم خدا کمکت می کنه تو خیلی از من خوش شانستری کاش یکی به منم میگفت کاش ولی الان من جایی اونا ...

مرسی فدات شم انشالله شماهم ب هر چی ک میخای برسی عزیزدلم ❤❤