سلام خانومای گل. چن روز پیش منو نامزدم یه دعوا کردیم ک مادرشون دخالت کرد و منم عصبی بودم یکم سروصدا کردم و بی احترامی هم ب نامزد و هم مادرش ولی الان خیلی پشیمونم هرچی ب نامزدم التماس کردم و اشک ریختم منو ببخش نمیبخشه خانوادشون هم خیلی کینه این کلا جواب ادمو نمیدن خونشون رفتم بیرونم کردن در حالی ک بی احترامیه من فحش نبوده فقط یکم صدام بالا رفته نامزدم نمیبخشه منو و حتی از بس حالم بد بود رفتم بیمارستان بستری کردن منو من نامزدم خیلی در حقم بد میکرد ولی زود گذشت میکردم و می بخشیدم ولی اون نه با این اشتباهم نمیبخشه اصلا نمیدونم چیکار کنم ک منو ببخشه لطفا کمکم کنین. اصلا جوابمو نمیده جام هم اومد بهم گفت باید یه کاغذ رو امضا کنی ک باهات بمونم گفتم کدوم کاغذ گف تو کاغذ بنویسی اگ بلایی سرم اومد از جمله خودکشی تقصیر شوهر نیست.. چون من دوسه بار قصد خودکشی داشتم. حالا میگه اینو بنویس بنظرتون چیکار کنم ؟
18 سال اخه سنیه دختر خوبب..... اونم با خیانت این آقا از همین الان..... من تجویز نمیکنم برای کسی طلاقو.... ولی خب یکم فکر کن شاید اینده خوبی داشته باشی....این آقا به احتمال زیاد فقط واسه مهر با شما مونده
عقلت جلوتر از استخارس هیچی امضا نکن هیچکاری نکن این دفعه تو کوتاه نیا التماس چی میکنی برن به لیاقتشو ...
میخام از این ب بعد بزنم ب در بیخیالی و سرد بودن. میدونم کسی ادمو بخاد تموم تلاششو میکنه ک بمونه ولی این با یه اشتباه ک صدامو بردم بالا و حق هم داشتم رفت دنباله بهونه بود کسی ادمو بخاد مثل من ک خواستمش بخشیدم اشتباهاتشو و هیچ امضایی هم ازش نگرفتم
میخام از این ب بعد بزنم ب در بیخیالی و سرد بودن. میدونم کسی ادمو بخاد تموم تلاششو میکنه ک بمون ...
خواهر قشنگم خدا کمکت می کنه تو خیلی از من خوش شانستری کاش یکی به منم میگفت کاش ولی الان من جایی اونایی که نگفتن به همه میگم برا بهترینا رو میخوام نترس ی وقتا جدایی به موقع خیلی خوش شانسیه چند سال دیگه از تصمیمت راضی میشی دست حق باهات❤
اولا که به یه مشاور حتما برو بعدش به هیچ عنوان چیزی رو امضا نکن این آقا میخاد اگه بعدا اشتباهی کردی بدون مهریه طلاقت بده میخاد کارخودشو راحت کنه به هیچ عنوان بخاطر حرف مردم که خواهرت جدا شده اهمیت نده عمر و جوانی ت رو میخای به خاطر حرف مردم تلف کنی قوی باش محکم باش هیچ چیزی تو این دنیا ارزش خودکشی نداره خودکشی واسه آدمای ضعیفه قوی باش اگه خودکشی کنی بعد یه سال آقا میره دنبال عشق و حالش اصلا هم به یادت نمی افته به فکر خودت باش