2777
2789
عنوان

حرف زدن زن داداشم پشت من😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 105 پست
اینبارو غیر مستقیم بهش میگم از دفعه بعدی همینکارو میکنم

اگه غیر مستقیم بگی باید منتظر دعوا و دروغ و پیچوندن باشی

رک و صریح و ساده بگی بهتره

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم به زن داداشت بگو نمیدونم دختر خاله هام چشون شده چشم دیدن تو رو ندارن الکی اومدن یه چیزایی از طرف تو به من گفتن که شاخ درآوردم.... حالا خوبه ما میدونم تو ما رو دوست داری و اینا ولی ببین چجوری مردم الکی زندگی بقیه رو از هم میپاشونن   ببین من همیشه از این تکنیک استفاده میکنم خیلیییییی جواب میده. بذار بفهمه حرفاش به گوشت رسیده اینجوری هم دست و پاش جمع میکنه هم دیگه دعوا و فتنه ای به وجود نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر ندارم ب داداشمم نمیتونم چیزی بگم مامانمم میگه دختر مردم خونه ما گناه داره جیزی بش بگیم اون الا ...

اون که اومد پاشو برو تو ی اتاقی جایی بیرون نیا ،یا بزن بیرون ،خلاصه خودت رو سرگرم کن چیزیم گفت بگو ما بی حیایم ،حوصله داری میری میشینی پیشش.

مادر خوبم خیلی دوستت دارم 

ازما برعکسه خانم هر جوردلش میخواد میگرده جلو دامادامون خط سینش پیداست دامن حریر میپوشه آستر کوتاه کوتاه همه پاش پیداست  داداش مهم زیادی غیرتیه اجازه حرف زدن نداره که فروری همه قوم زنش میرزن روسرش

چون خودش جلو برادراش و مهمونایی نامحرمی ک میان یه جوره فک میکنه منم باید اونجوری باشم اگه نه خیلی دخ ...

دوست عزیز زنداداشت احتمالا از خانواده مذهبی و متعصب هستن پوشش شما براش شاید غیر عادیه،البته بنظرم بد نیست هر کسی حد پوشش رو حتی جلوی محارم هم رعایت کنه والا زنداداش من مثلا چادریه اما جلوی پدر من خیلی بد میگرده با تاپ بند دار و گاهی شلوارک،حتی مامانم هم از این پوشش بدش میاد اما نمیشه چیزی گفت بهش برمیخوره

تصمیم گرفتم غیر مستقیم یه جورایی به گوشش برسونم همونجوری ک اون غیر مستقیم گفته

نه برای شخصیت خودت زشته،این رفتارها چیپ و بی کلاسه

مودب،محکم و مستقیم باهاش حرف بزن که دفعه ی آخرش باشه چنین کاری میکنه

تازه عروسه داداشمم  رو من حساسه نمبخوام اول زندگیشون سر من دعوا شه کینه ب دل بگیره

اشتباه نکن از الان باید حدشو بدونه

من همون اولا زنداداشم با یکی از دخترخاله هام احساس صمیمیت کرد

بعد یه سری من کچل کردم خیلی موخوره داشتم کلافه شدم از ته زدم یه روز همه رفتن خونه خالم من نرفته بودم بعد این زنداداشم برگشته به دخترخالم گفته آره فلانی کچل کرده!! خودشم تعریف کرد و خندید که آره به فلانی گفتم کچل کردی منم بهش گفتم من با دخترخاله هام انقد صمیمی نیستم و خوشم نمیاد هر چیزی رو براشون تعریف کنم گفت من که چیزی نگفتم گفتم میدونم ولی من خوشم نمیاد

خداروشکر دیگه پیش نیومد یکم ناراحت شد چون ما با هم صمیمی بودیم فک نمیکرد اینجوری بگم ولی بنظرم جنگ اول به از صلح آخره از اول بهش گفتم که خوشم نمیاد و اونم رعایت کرد ولی اگر نمیگفتم بعدا میگفت من نمیدونستم خوشت نمیاد مامانمم گفت چرا گفتی؟ گفتم باید بدونه من ناراحت میشم گفت ناراحت شد گفتم خب ما با هم این حرفارو نداریم تو عالم دوستی و رفاقت حرفمو زدم حرف بدی هم نزدم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اون که اومد پاشو برو تو ی اتاقی جایی بیرون نیا ،یا بزن بیرون ،خلاصه خودت رو سرگرم کن چیزیم گفت بگو م ...

حتی درسم دارم همینکارو میکنم تقصیر مامانمه هی میگه زشته راحت نیس با من سن و سالش بیشتر ب تو میخوره

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
اینبارو غیر مستقیم بهش میگم از دفعه بعدی همینکارو میکنم

کلاکارش خیلی بدبوده که حرفتوجای دیگه گفته.بایدمحرم خونتون باشه.ممکنه بعدهاحتی رازخونتون روببره بیرون.باهاش صحبت کن به نرمی که شماعضوخانواده ماشدین ازهرچی رنجیدی به خودمون بگونه بیرون.

🩷🩷

دوست عزیز زنداداشت احتمالا از خانواده مذهبی و متعصب هستن پوشش شما براش شاید غیر عادیه،البته بنظرم بد ...

نه خانوادشون معمولین 

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
تصمیم گرفتم غیر مستقیم یه جورایی به گوشش برسونم همونجوری ک اون غیر مستقیم گفته

هیچ وقت این کارو نکن،مشکلاتونو بین خودتون حل کنید هیچ وقت نزارید کس دیگه از مشکلاتتون باخبر بشه.اونم اشتباه کرده پشت سرت حرف زده هرچند حرفش انقد هم خاص نبوده که بخوای کشش بدی ولی اگه میخوای متوجه اشتباهش بکنی با خوشرویی به خودش بگو

عزیزم داداشم قبل  حتی خاستگاری رسمی بهش گفته من خواهرمو از همه بیشتر دوس دارم همه و همه و هیچ ت ...

خب داداشت اشتباه کرده اینجوری حرف رزده اونم موضع گرفته 

واقعا مرد جماعت عقل تو اون کلش نیست تهش هم شک  نکن داداشت تو را رها میکنه و با زنش حتی علیهت متحد میشه پس زیاد رو حرف برادرت حساب نکن و تا جایی که میتونی ارزوهاتو بدون اون رقم بزن

مرد جماعت به کی وفا داشته که به خواهر داشته باشه....تهش فقط خودش را میبیته و خودش 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چون تو پیاما گفته بودید خودشون همیشه پوشش رو جلوی محرمها رعایت میکنن بخاطر همین گفتم شاید سبک خانواد ...

نه اصلن یه خواهر داره جلو داداشم که مجرده یه اداهایی در میاره که باید ببینی درسته منم برم پشت خواهرش حرف بزنم؟😐

خب داداشت اشتباه کرده اینجوری حرفرزده اونم موضع گرفته  واقعا مرد جماعت عقل تو اون کلش نیست تهش ...

والا خیلی خاله زنکه عروسشون برادر اصلا به خواهر چشم نداره که اصلا کسی نشنیده تابحال خواهرشوهر بخواد داداششو برداره واسه خودش !!

خدایا داده ونداده ات راشکر