2777
2789
عنوان

متولد چه ماهی هستین ؟ خودم 26 بهمن روز ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 109 پست

منم متولد 25 بهمن هستم

دقیقا روز ولنتاین 

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو رابطه فوق العاده هستن اینو جدی میگم کاملا متعهد به زندگی و سراسر پر از احساس و ماجراجو خیلی ج ...

فوق العاده زن دوست وخانواده دوست ،جذاب، متعهد وکلاخصوصیات مثبتشون بیشترازخصوصیات منفیشونه

کاملا شخصیتت میشناسم. نامزدم که الان دو سه روزه کات کردیم شهریوریه یعنی روانیم کرده.میشه بپرسم چرا ا ...

تا حالا وارد رابطه نشدم که بگم😐

ولی اگه کسی رو واقعا از ته قلبم دوسش داشته باشم ابراز احساساتم عالیه🤷🏼‍♀️

برعکس کل شهریوری هام😁ی شلخته ی نظم و اصلا صبور نیستم! 

تا حالا وارد رابطه نشدم که بگم😐 ولی اگه کسی رو واقعا از ته قلبم دوسش داشته باشم ابراز احساساتم عال ...

حالا وارد که شدی به یه رابطه میفهمی خیلی کم مردی بتونه باهاتون کنار بیاد . نه خب نامزد منم شدیدا منو دوس داره ولی خودش میگه ذاتا نمیتونه بلد نیست ابراز احساسات کنه و سرده.بله بسیار منظم و دقیق و خوش پوش هستن و تمیز . حالا شما میگی شلخته هستی عجیبه برام

چرا جمع می‌بندید همه رو با هم 🤨

خب تقریبا اکثرا اینجورین مثلا رفیقامم که همسرشون شهریوری هست میگن عالیه تو خونه داری و همه چیز از ته قلبم دوسمون داره ولی سردن تو رابطه ابراز احساس بلد نیستن ذاتا خلق و خوشون اینجوریه خشکن