گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا وارد رابطه نشدم که بگم😐 ولی اگه کسی رو واقعا از ته قلبم دوسش داشته باشم ابراز احساساتم عال ...
حالا وارد که شدی به یه رابطه میفهمی خیلی کم مردی بتونه باهاتون کنار بیاد . نه خب نامزد منم شدیدا منو دوس داره ولی خودش میگه ذاتا نمیتونه بلد نیست ابراز احساسات کنه و سرده.بله بسیار منظم و دقیق و خوش پوش هستن و تمیز . حالا شما میگی شلخته هستی عجیبه برام
خب تقریبا اکثرا اینجورین مثلا رفیقامم که همسرشون شهریوری هست میگن عالیه تو خونه داری و همه چیز از ته قلبم دوسمون داره ولی سردن تو رابطه ابراز احساس بلد نیستن ذاتا خلق و خوشون اینجوریه خشکن