دقیقا ولی بهت بگما اگه طرفشونو دوس داشته باشن یعنی تعهدشون عالیه ولی خیلی راحتم چیزی ببینن میزارن کن ...
کاملادرست گفتین این دخترعموم که گفتم اصلافکرنمیکردم بامردب مثل شوهرش بتونه کناربیاد ولی چون واقعادوسش داره غرورروکنارگذاشت اما دیگه ازش داره ناامیدمیشه کم کم بخاطرچیزایی که ازش دیده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختراش چی ببین نامزد من شهریوریه همش با هم بحث داشتیم ولی خیلی دوسم داره البته الان کات کردیم چند روزه ببین بی خیالن و اصلا احساسشونو بروز نمیدن اصلا بلد نیستن چیزی از احساسات و عشق خشک خشکن و اگه طرفشونو دوسم داشته باشن بروز نمیدن رفیق بازن سخته کنار اومدن باهاشون .الانم حالم داغونه ولی فقط دور روز بهش فرصت دادم بیاد عذر خواهی کنه و چیزایی که خواستمو قبول کنه نکرد تمام خیلیم دوسش دارم ولی نمیتونم ادامه بدم.شهریوریا خیلی سردن تو رابطه
اینو واقعا درست میگن مردای متولد شهریور بی احساسترین و بی خیال ترین ادما هستن سر سوزنی رابطه براشون مهم نیست و اصلا خیلی سخت بشه دختری کنار بیاد باهاشون