2777
2789
عنوان

متولد چه ماهی هستین ؟ خودم 26 بهمن روز ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 109 پست
دقیقا ولی بهت بگما اگه طرفشونو دوس داشته باشن یعنی تعهدشون عالیه ولی خیلی راحتم چیزی ببینن میزارن کن ...

کاملادرست گفتین این دخترعموم که گفتم اصلافکرنمیکردم بامردب مثل شوهرش بتونه کناربیاد ولی چون واقعادوسش داره غرورروکنارگذاشت اما دیگه ازش داره ناامیدمیشه کم کم بخاطرچیزایی که ازش دیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تا حالا مرد ندیدی نکنه فقط مذکر دیدی که اسم خودشونو میزارن مرد. ما هم پیش مردای نیک روزگار ادعای ...

نبابا منظورم این بود گفتی دوس دختر نمیدونستم مردی فک کردم زنی.میگم شده دوست دختری داشته باشی فراموش نکنی؟

خودت نظرت چیه در مورد ماه تولدت شخصیتت؟

حقیقتا به طالع بینی ماه اعتقاد ندارم

چون خودم و دوست صمیمیم متولد یه روز و یه ماه و یه سالیم ولی هیچیمون شبیه هم نیست

اما ماه تولدم رو دوست دارم

کلمه ی بهشت توی اسم ماه تولدم حس خوبی بهم میده

هوای اردیبهشتم که عالیه

حیاطمون تو اردیبهشت خیلی خوشگل میشه

خیلی مهربونن و گرمای خونواده

بله بدخلاق وجدی نشون میدن ولی شوخن 

حسود نیستن ولی چیزی مال اوناست فقط مال اوناست 

از دروغ هم به شدت بدشون میاد 

کوچک ترین بدی و خوبی یادشون می مونه و ۱۰۰ برابر جبران میکنن

😍الحمدالله کما هُوَ اهلُه 😍👩🏻‍⚕️
واقعا؟مردای شهریورزیادجالب نیستن

دختراش چی  ببین نامزد من شهریوریه همش با هم بحث داشتیم ولی خیلی دوسم داره البته الان کات کردیم چند روزه ببین بی خیالن و اصلا احساسشونو بروز نمیدن اصلا بلد نیستن چیزی از احساسات و عشق خشک خشکن و اگه طرفشونو دوسم داشته باشن بروز نمیدن رفیق بازن  سخته کنار اومدن باهاشون .الانم حالم داغونه ولی فقط دور روز بهش فرصت دادم بیاد عذر خواهی کنه و چیزایی که خواستمو قبول کنه نکرد تمام خیلیم دوسش دارم ولی نمیتونم ادامه بدم.شهریوریا خیلی سردن تو رابطه

ن ک ماهای دیگه خیلی فرشتن

اینو واقعا درست میگن مردای متولد شهریور بی احساسترین و بی خیال ترین ادما هستن سر سوزنی رابطه براشون مهم نیست و اصلا خیلی سخت بشه دختری کنار بیاد باهاشون