2777
2789
عنوان

اقا بیاید ببینم کلاهبرداری یا چی

87 بازدید | 12 پست

بچه ها پسرخاله دویتم ی اشنایی داره که میگفت ی فروشگاه تو قشم داره از خارج جنس وارد میکنه بعد بدا پرداخت انلاین پول بهشون از چند تا حساب استفاده میکنه ینی حساب خودش ب تنهایی کفاف نمیده بعد این گفته بود ک ب چند تای دیگه بگو بیاد ک من مثلا این مبلغو وارد کارت اون میکنم بعد تو با مال خودت پول بداشون انتقال بده ی ۱۰۰ نفریم اینجوری بداشون کار میکنن ود ازای این کارا بهشون پول خوبیم میده،نظرتون چیه بنظرتون خلاف چیزیه

منو دوستمم گفتیم مگر چقد نیخاد پول بفرسه ک مثلا روز ۴۰ یا بیشتر فقط ی نفری انتقال میده 

و کاش بگذرد این روز های طولانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارن پولشونو به اصطلاح تمیز میکنن نکن اینکارو خودت گیر ننداز 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 
ینی‌چی برام‌میگی لطفا

ببین گلم اینا به احتمال زیاد جنس قاچاق میکنن خب حالا هر کاری میکنن مهم نیست مهم اینه که رقم پولی که باید وارد حساباشون بشه خیلیه و این شک برانگیزه و برای اینکه این کار شک برانگیز نباشه پولو از تو چندتا حساب رد میکنن تا رد پول سخت تر زده بشه و به اصطلاح گم بشه دارن پولشویی میکنن بعدا شما گیر میفتی از همه جا بی خبر و جرمت هم پولشوییه اگه بیان از آگاهی و اطلاعات دنبالت و بهت بگن چرا این مقدار پول اومده تو حسابت و خارج شده چی داری بگی؟!؟ میگی دوستم گفت؟! به نظرت قابل قبول هست؟! 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 
ببین گلم اینا به احتمال زیاد جنس قاچاق میکنن خب حالا هر کاری میکنن مهم نیست مهم اینه که رقم پولی که ...

ن والله مرسی عزیزم

ن والله مرسی عزیزم

زنگ بزن 113 گزارش بده ... خیلی کار مهمی میکنی اگر زنگ بزنی .. البته شایدم خودشون بدونن ولی تو حتما وظیفت رو انجام بده عزیزجان 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

زنگ بزن 113 گزارش بده ... خیلی کار مهمی میکنی اگر زنگ بزنی .. البته شایدم خودشون بدونن ولی تو حتما و ...

اخه تو قشم‌من شهری دیگه اصلا معلوم نیست چی ب چیه

اخه تو قشم‌من شهری دیگه اصلا معلوم نیست چی ب چیه

خب اول از اونکه بهت میگه بپرس کامل بعد زنگ بزن اگر بدونن میگن کاری نکن اگه ندونن میگن شماره کارتت میدی اونا خودشون ردشونو میزنن شماهم اصلا جرمی نکردین ک به یه ملت خدمت کردین 😊🌷

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.