2777
2789
عنوان

به نظرتون نفهمه یا خسیس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 20 پست
حرفت درسته ولی شعور مردا پس کجاست واقعا؟ منی که اون همه واسه امتحاناش زحمت کشیدم امتحانای اون بود وظ ...

رک بهت میگم مردا خنگن بایدواضح بگی تازه دوزاریشون میفته خودم۹ساله یکیشون رودارم واقعا بعضیاشون گیجن

راحت همه خواسته هاتو بگو

میگذره....ولی ردش میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول دادی ؟. چقدر واقعا مسخره ولنتاین تولد عید  سالگرد روز دانشجو همه اینا رو براش چیزی ب ...

اخه خریدم و چیزی ندیدم برای همین سالگردمون من ساعت براش خریدم اون فقط گف چی دوس داری برات بگیرم منم سر رو در وایسی گفتم هیچی اونم گف باشه و هیچی نخرید

عزیزم منظورمم از پول من یه ملیون. کارت هدیه بهش دادم برای تولدش اون ۱۰۰ تومن گذاشت روش بهم داد من از جون و‌دلم براش مایه میذارم ولی اون نشده برا من یه شاخه گل بخره بیاره من توقعی ندارم ازش ملیونی واسه من خرج کنه بحث من ارزش گذاشته حتی در حد ۱۰ هزارتومن

من واقعا روم نمیشه چون بنظرم اون باید فهم‌ و شعورش برسه

خب بعضیا تربیت خانوادگیشون اینطوری نیست یعنی ندیدن تو خانواده خودشون از این جور کارا

خودت تا نامزدی یادش بده ببرش بیرون بگو هوس یه چیزی کردم نمیدونم چیه مثلا لباس یا لوازم آرایش باهم انتخاب کنیدش بعدم ببرش خونه براش بپوش

کم کم یاد میگیره درسته آدم از صرافتش میوفته وقتی خودش میگه ولی حداقل یاد میگیره نامزدت

ببرش پشت ویترین بگو یه چیز خووووشگل انتخاب کن برام شما که سلیقت خوبه بعدم براش کللللللی ذوق کن

من شوهرم خیلی اهل کادو دادنه مخصوصا تو نامزدی ولی حالا که سرخونه زندگییم خب کم رنگ تر شده اما الان یاد گرفتم میگم بهش دلم میخواد برم خرید هوس خرید کردم یا برام یه چیزی میخره خودش یا میبرتم خرید

سوالی داشتی درخدمتم😉

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
اخه خریدم و چیزی ندیدم برای همین سالگردمون من ساعت براش خریدم اون فقط گف چی دوس داری برات بگیرم منم ...

من خیلی بدم میاد از همچین هدیه ای

ته ته اش باهم میرفتین اندازه ی تومن لباس مبخریدین براش

کلی هم خوش میگذشت

من واقعا روم نمیشه چون بنظرم اون باید فهم‌ و شعورش برسه

اكثر مردها چيزي از خواسته زن نميدونن، بنظرم بايد نصفه نيمه بگي... مثلا بگو يه جفت كفش لازم دارم بايد برم بگيرم... يا مثلا روسري زرد بگيرم برا عيد، لازم دارم... ببين چي ميگه چطور ميشه