2777
2789

سلام.با کلی امید وآرزو رفتم دکتر چکاپ سینم چون قبلا توده داشته برداشتم هرچندوقت میرم چکاپ.گفتم حتما میگه چیزی نیس

ولی گفت باید بیای برداریش.دوباره عمل.دوباره استرس جوابش،دوباره نذرونیاز،ولی ایندفعه فرق داره بچه دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم😔😔

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

ان شاءالله خدا کمکت میکنه

ان شاءالله این روزات ، به خیر بگذره و از این به بعد فقط خوشی و شادی باشه تو زندگیت ، پر از آرامش ، پر از خنده از ته دل 

الهی آمین

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

عزیزم هر چی سخت بگیری سخت تر میگذره . باور کن مشکلات همه زیاد شده . واسه همه سخت شده نه فقط شما . سعی کن ب خودت کمک کنی بخاطر بچه ات هم ک شده . چرا واسه استرس ات ب مشاور مراجعه نمیکنی . بالاخره آرام بخشی و ....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

سرطان مخصوصا سرطان سینه رو هر چی زودتر بفهمی زودتر جواب میگیری   

شمام ماشاالله جوانی . 

نگران نباش من ک دلم خیلی روشنه به سلامتیت . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد