2777
2789
عنوان

نمیخوام اون روزام برگرده حالا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچکی نگفتم حتی شوهرم.یه دلم میگه اصلا ولش کنم ببینم چی میشه هرچی شد شدبیخود خودمو درگیر نکنم

نه حتما دنبالشو بگیر ، حتما دنبال درمان باش ، شوهر و بچه ات گناه دارن 

پارسال برای سرطان بابام که میرفتیم پرتو درمانی، چند تا خانم دیدم که برای سرطان سینه شون میرفتن شیمی درمانی ، باهاشون صحبت میکردم میگفتن یه کم موقع شیمی درمانی ، حالت تهوع داشتن ، ولی خوب خوب شده بودن 

توکل کن به خدا ، این روزا میگذره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
همش باخودم‌میگم کاش نمیرفتم دکتر. همش میگم اگه ی طوریم بشه بچم چی میشه اصلا تو اون مدت که اگه بخوا ...

اتفاقا اون خانومی هم که باهاش صحبت میکردم تو کلینیک بچه ی کوچیک داشت ، مادرش ازش نگهداری میکرد 

فکر بد نکن ،

به این فکر کن زودتر خوب شی و بچه ات و بزرگ کنی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
شوهرم؟هه

اصلا بچه ات ، عزیزم الان سرطان درمان داره خدارو شکر 

پرتو درمانی هست ، شیمی درمانی هست 

زودتر برو دنبالش 

من نمیخوام کچل بشم

یه چیزی هست ، فکر کنم کلاه یخ بهش میگن 

با اون خانومه که سرطان سینه داشت صحبت میکردم ،گفت کلاه یخ گذاشته تو سرش ، موهاش کمتر ریخته 

ولی خب هیچ میدونی بعد شیمی درمانی که مو میریزه ، موها خیلی خیلی ، پرپشت تر درمیاد ؟

میدونین وقتی از مطب اومدم بیرون و شوهرم مرسید چی گفت.گفتم باید عمل کنم.گفت ای بابا باز دوباره.شاید ب ...

من که دارم از بیرون نگاه میکنم میبینم شوهرت برای تو ناراحت شده ، 

شاید شما زود رنج شدی ، وگرنه قصد و غرضی نداشته

همینطور که شما دوست نداری شوهرتو مریض ببینی ، شوهرت هم دوست داره ، تو سلامت باشی