2777
2789
تست دادن که با اطمینان میگید؟؟

همسر من مشکل سینوزیت داشت عزیزم

ولی من فکر کنم شما کرونا دارید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تا امشب فکر میکردم سرما خوردم ولی وقتی حس کردم بویایی ندارم شکم به کرونا بیشتر شد  

عزیزم کرونا مثل سرما خوردگی هستش

فقط احتمال سرایتش بیشتره همین

نگران نباش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
عزیزم کرونا مثل سرما خوردگی هستش فقط احتمال سرایتش بیشتره همین نگران نباش

من از شوهرم گرفتم اول اون گرفت البته اون الان بهتر شده ولی فقط نگران دخترمم خدا کنه اون چیزیش نشه نمیدونید چند روزه چقد درد کشیدم تو عمرم همچین گلو دردی نگرفتم با هیچی خوب نمیشه

من از شوهرم گرفتم اول اون گرفت البته اون الان بهتر شده ولی فقط نگران دخترمم خدا کنه اون چیزیش نشه نم ...

نه عزیزم بچه ها نمیگیرن نگران نباش

ان شاءالله زودتر خوب میشی

فقط مایعات گرم زیاد بخور

فدات بشم که انقدر مهربونی قربونت خانمی واسه دل گرمیات سپاسگذارم 

خدا نکنه عزیزم

سلامت باشی ان شاءالله

کاشان عزیزم

فاصله مون خیلی زیاده به هر حال خوشحال شدم امروز با این مریضی خیلی دلم گرفته بود البته مامانم اینا زنگ زدن ولی همش میگفتم خوبم تا اومدم اینجا حداقل میتونم راحت حرف بزنم 

فاصله مون خیلی زیاده به هر حال خوشحال شدم امروز با این مریضی خیلی دلم گرفته بود البته مامانم اینا زن ...

عزیزم تو نی نی سایت باهم هستیم

هر وقت خواستی من هستم

چرا دلت بگیره عزیزدلم

موضوع مهمی نیست همسرت خوب شد شما هم خوب میشی

نگران نباش فقط فکر کن سرما خوردی

اگه ما میگیم کروناست و نگرانیم بخاطر اطرافیانت هستش که اونها از شما نگیرن حالا که همسرت گرفته پس فقط به خوب شدنت فکر کن

عزیزم تو نی نی سایت باهم هستیم هر وقت خواستی من هستم چرا دلت بگیره عزیزدلم موضوع مهمی نیست همسرت ...

فدات شم گلم ممنون تو لطف داری خانمی دخترم همش میگه خوب میشی مامان وقتی میگه بوس میخوام دلم میگیره دارم دیونه میشم واسه یه بوسش 

فدات شم گلم ممنون تو لطف داری خانمی دخترم همش میگه خوب میشی مامان وقتی میگه بوس میخوام دلم میگیره دا ...

ای جانم😍

سرگرمش کن براش توضیح بده که نباید الان بوسش کنی

باهاش بخند نباید دلت بگیره وقت برای بوس کردنش هست😁

ای جانم😍 سرگرمش کن براش توضیح بده که نباید الان بوسش کنی باهاش بخند نباید دلت بگیره وقت برای بوس ...

نه انقد اینا رو توضیح دادم براش خودش یه پا استاده وقتی میبینه ماسکم پاینه اصلا جلو نمیاد میگه ماسکتو بالا بزن وگرنه منم مریض میشم مامان فداش بشه همش میگه دلم واسه صورت نرمت تنگ شده مامان خانمی واسه خودش🤗🤗

نه انقد اینا رو توضیح دادم براش خودش یه پا استاده وقتی میبینه ماسکم پاینه اصلا جلو نمیاد میگه ماسکتو ...

عزیزم😄

خدا برات حفظش کنه

ان شاءالله زودتر خوب بشید و از طرف منم یه بوس محکمش بکنید😉