2777
2789
اگه حس بویایی و چشایی رفته کرونا هس نترس فقط خیلی مایعات گرم و سوپ و اینا بخور اسفند دود کن و آب میو ...

سرفه ندارم ولی چشاییم مشکلی نداره ولی بویی حس نمی کنم 

بدن درد اولین روزاش داشتم الان چشام و گلوم و سرم درد میکنه اونم شدید 

خسته نباشی انفولانزا گرفتی نترس امکان داره بویاییت تادوماه نیادفقط چشایی تلخ و شیرین و حس کنی کممی منم حاملم بااینک واکسنشو زده بودم گرفتم یکم بیشترازسرماخوردگی عادی طول میکشه خوب شی جوشونده گل گاوزبون و نعنابخور. چایی دارچین بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پس کروناست ولی خفیف گرفتی مواظب خودت باش همچنین خانوادت

یه دختر چهار ساله دارم چهار روز بوسش نکردم همش بهونه بوسامو میگیره خیلی دلم گرفته گلوم بیش از اندازه درد میکنه یه جوری که انگار زخم شده چیزای ترش میخورم اذیت میشم انگار جای زخمه 

خسته نباشی انفولانزا گرفتی نترس امکان داره بویاییت تادوماه نیادفقط چشایی تلخ و شیرین و حس کنی کممی م ...

اینا رو نخوردم ولی امروز رفتم پنی سیلین زدم اصلا انگار ن انگار تغییری نمیکنم

یه دختر چهار ساله دارم چهار روز بوسش نکردم همش بهونه بوسامو میگیره خیلی دلم گرفته گلوم بیش از اندازه ...

باز برو دکتر

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

همسر من ۵تا پنی سیلین زو هیچ فایده ای نداشت برو یه دکتر دیگه داروها رو عوض کنه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سرفه ندارم ولی چشاییم مشکلی نداره ولی بویی حس نمی کنم 

بعدش میره. برا من اول چشایی رف بعد بویایی منم 2 هفته سرم و چشمم به شدت درد بود هر چی قرص میخوردم فایده نداشت دلم میخواست فقط بخوابم اصلا حال نداشتم تو خونه کامل دوتا ماسک بزن دستتو دائم بشور اگه بچه داری هی به دستت الکل بزن 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

اینارو حتمابخورحتی اگ خوشتم نیاد ببخشید اینو میگم بالام اوردی بخور من درعرض سه هفته خوب خوب شدم بااینا اگ نداری از داروخونه گیاهی بخراب زیاد بخور سوپ بخور چیزایی چرب زیاد نخور . 

بعدش میره. برا من اول چشایی رف بعد بویایی منم 2 هفته سرم و چشمم به شدت درد بود هر چی قرص میخوردم فای ...

کلا ماسک زدم ولی اگه ماسک میزنم انگار دارم خفه میشم چشام بدتر درد میکنه ولا خیلی رعایت میکنم دیگه بقیه ش با خداست 

اینارو حتمابخورحتی اگ خوشتم نیاد ببخشید اینو میگم بالام اوردی بخور من درعرض سه هفته خوب خوب شدم باای ...

یعنی کرونا گرفتم دکتر که هیچی نگفت من الرژی دارم میترسم مشکل تنفس پیدا کنم