2777
2789
عنوان

باردارا توروخدا ی لحظه بیاید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست

ماه هشتم احتمال کمر درد زیاد است زیرا عضلاتی که از مفاصل کوچک حمایت میکنند در حال استراحتند.

•    درد در ناحیه قسمت پایین شکم و همچنین درد در ناحیه داخلی پاها هم به خاطر فشاری است که سر جنین بر اعصاب این ناحیه وارد میکند و مفاصل لگن را برای زایمان آماده میکند.

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

اسی من اینو توی نت سرچ کردم اومد نگران نباش عزیزم یکم نفس عمیق بکش .. از خوردن آبغوره هم نگران نباش من از اول بارداریم سالاد شیرازی میخورم به مقدار زیاد نباید خورد

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من اینو توی نت سرچ کردم اومد نگران نباش عزیزم یکم نفس عمیق بکش .. از خوردن آبغوره هم نگران نباش ...

ممنونم گلم

زنگ زدم اورژانس گفتن فشار خون باید چک بشه اگه علائم همراه با سردرد و تاری دید و سوزن شدن کف پا همراه بشع باید سریع بری بیمارستان

الان گفت کمرتو گرم کن رو پهلپ چپ دراز بکش

ممنونم گلم زنگ زدم اورژانس گفتن فشار خون باید چک بشه اگه علائم همراه با سردرد و تاری دید و سوزن شدن ...

آره استراحت کن عزیزم استرسم نگیر دردی که خطرناک باشه مشخصه 

بعدم اسی اینجا هرکی گفت اینو بخور اول یه سرچ کن عزیزم همینطوری نخور .. مثلا آبغوره فشارو میاره پایین ولی نباید واسه باردار تجویز کنن حالا تو یه بار خوردی ولی بدون سرچ نخور هیچی

بعدم اسی اینجا هرکی گفت اینو بخور اول یه سرچ کن عزیزم همینطوری نخور .. مثلا آبغوره فشارو میاره پایین ...

اتفاقا اصلا اهل خود درمانی نیستم امشب هول کردم الانم دراز کشیدم ببینم چی میشه 

اتفاقا اصلا اهل خود درمانی نیستم امشب هول کردم الانم دراز کشیدم ببینم چی میشه 

عزیزم هرجا هستی واست دعا میکنم .. ان شالله به خوبی زایمان میکنی..🙏🙏