2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خونده میشه؟چند رکعته؟

چشم عزیزم حتما برات میگم... 8تا دو رکعتی دقیقا مث نماز صبح میخونی فقط ب نیت نماز شب

یه دو رکعتی میخونی ب نیت نماز شفع رکعت اول بعد حمد و توحید سوره ناس و رکعت دوم بعد حمد و توحید سوره فلق 

یه دونه یه رکعتی میخونی ب نیت نماز وتر بعد حمد سه مرتبه توحید و یه مرتبه فلق و یه مرتبه ناس میخونی.. بعد قنوت رو ک خوندی دست چپتو میاری روبری صورتت و توی دست راستت تسبیح میگیری مت قنوت کلا.. اما من با انگشت میشمارم... خوب 40مرتبه میگی اللهم اغفرلِ اسم 40تا مومن رو میاری مثلا اللهم اغفر لِفاطمه.. بعد 70مرتبه استغفار.. 7مرتبه هذا مقامُ عائذَ بکَ من النار. 300مرتبه العفو. 1مرتبه رب الغفرلی وارحمنی و تُب عَلیَ اِنَکَ اَنتَ التواب والغفور و الرحیم 

همین دیگه نمازتو تمام میکنی... بچه ها لطفا اگه من اشتبا میگم بگین چون من اینجوری توی نت خوندم