2777
2789
عنوان

خانوما کسی جواب سوال منو میدونه؟

68 بازدید | 6 پست

سلام 

دوستان من سیکلم سی روزه بود تا قبل از اقدام اما چندماهی که دارم اقدام میکنم هر ماه زودتر از موعد پریود میشم، مثلا یه ماه دوره ام‌ ۲۷ روزه میشه ماه بعدش ۲۵ روزه و..

حالا سوالم اینه که من دوره ی جدیدمو چند روزه در نظر بگیرم همون سی روزه یا طبق اخرین دوره ام؟

اگر سی روزه بگیرم ۵ روز تا موعدم مونده ولی اگر طبق اخرین پری باشه یه روز هم تاخیر دارم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بخاطر استرس دچار تاخیر یا پیشواز شدین . یکی دو روز ملاک نیست . 

دکترمم پرسید استرس داری گفتم نه

ولی یه بار نه روز زودتر و یکبار هم شش روز زودتر شدم البته از قبل این روزا هم چند روز لکه بینی داشتم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
دکترمم پرسید استرس داری گفتم نه ولی یه بار نه روز زودتر و یکبار هم شش روز زودتر شدم البته از قبل ای ...

به نظرم خیلی بهش فکر نکن . فقط چون تو اقدامی جوانب احتیاط رو رعایت کن . یه هفته دیگه بی بی چک بزن . اگرم می تونی یه آز بده . آز بهتر و قطعی ترین راهه . 

به نظرم خیلی بهش فکر نکن . فقط چون تو اقدامی جوانب احتیاط رو رعایت کن . یه هفته دیگه بی بی چک بزن . ...

مرسی دوست عزیز از توصیه و راهنماییت🙏🏻