2777
2789
عنوان

خدابگم چکارتون نکنه😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 18 پست
ارههههه؟؟؟؟؟ اسی؟؟؟؟ بگو ناراحت نمیشم

نمیدونم بخدا،یکی ظر گذاشته بودن گفتم اینهمه اهنگ میزان بزا ببینم چیه،مرد میخوند

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌
نمیدونم یکی ظهری گذ اشته بود دان کردم

ن من دیروز گذاشتم جیغ هم نمیزدم خیلی ملایم بود همه گفتن خوبه ی نفر گفت چ صدایی)منظورش زشت بود

یکی هم گفت خوابم گرفت از بس ملایم بود ولی صدات خوبه

بقیه راضی بودن کاملن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من دیروز گذاشتم جیغ هم نمیزدم خیلی ملایم بود همه گفتن خوبه ی نفر گفت چ صدایی)منظورش زشت بود یکی ه ...

اهان،ن عزیزم امروز بود،من ب اسم هم دقت نکردم،شوهر طرف خونده بود گویا

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌