2777
2789
عنوان

بارداری میخوام

295 بازدید | 17 پست

خانوم شما رو قسم میدم و ازتون خواهش میکنم 

فاطمه زهرا به محسنش قسم بدید که من این ماه مادر بشم

اگه میتونین سوره کوثر رو با یک صلوات برام بخوانید

انشالله همه حاجت روا بشن

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿١﴾ 

ما تو را [چشمه] كوثر داديم (۱)

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿٢

پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن (۲)

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿٣

دشمنت‏ خود بى‏ تبار خواهد بود (۳)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله که خیلی زود بچه دار بشی .. من توی بارداریم خواب دیدم دارم سوره ی کوثر رو میخونم🙏💓

ترخدا برای من خیلی دعا کن . این ماه کلی امپول و دوا درمون کردم 

فاطمه زهرا رو به تک تک فرزنداش قسم میدم 😔😔😔

ترخدا برای من خیلی دعا کن . این ماه کلی امپول و دوا درمون کردم  فاطمه زهرا رو به تک تک فرزنداش ...

ان شالله به حق کلمه به کلمه ی همین سوره زود زود مامان بشی.. نا امید نشو. درست تو لحظه ی اخر توی اوج توکل، خدا از راه میرسه و معجزه میکنه🙏

عزیزم انشاالله به حق بی بی دو عالم خانم فاطمه زهرا زودی خبر مادرشدنت رو بهمون بدی واست دعا کردم❤❤&nb ...

انشالله به حق فاطمه زهرا . 

پیامبر رو قسم میدم به علاقش نصبت به نور چشمش

به زودی مادر میشی عزیزم.یاد روزهای خودم میافتم چقدر از بچه ها التماس دعا داشتم‌.و دقیقا روزی که به اوج ناامیدی رسیده بودم خدا معجزه اش را بهم نشون داد و الان دخترم ۲۷روزه که به دنیا اومده و من هنوز حیران معجزه خداوند.شما هم توکل و اعتماد کن به خدایت 

حاجتتو از بی بی دوعالم بگیری ان شا الله چله سوره یس بگیر عزیزم جوابتو زود میگیری

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
انشالله

من خوندم 

ان شاالله خیلی زود همه منتظرا مامان بشن 

شما هم خیلی زود زود مامان بشی 

منم نی نی میخوام واسه مامان شدن منم دعا کن 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.