2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم احساس خوشبختی نمیکنم.... با اینکه همسر زحمتکشی دارم، بچه های سالمی دارم ... ولی ... لعنت به من ...

منم دقیقا شوهرم زحمتکشه و بچه هامم سالمو باهوش و خوشکلن اما صبح تا شبم شده ناراحتی و غم و فکر به گذشته و آینده

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
منم دقیقا شوهرم زحمتکشه و بچه هامم سالمو باهوش و خوشکلن اما صبح تا شبم شده ناراحتی و غم و فکر به گذش ...

میدونی.. من آدم تحصیلکرده ای هستم... فکرم بازه... وقتی مجرد بودم به خیلی حرفا میخدیدم، به نظرم چیپ بود ولی الان میبینم همین حرفای بی ارزش شده سوهان روحم.... 

متلکای خواهرشوهرام... 

پوزخند زدن هاشون... 

تیکه انداختن... 

پشت چشم نازک کردنای خواهرشوهر مجرد... 

طرفداری مادرشوهره از دختراش.... 

از همه بدتر بی سر زبونی خودم..... 

به سددت احساس تنهایی میکنم دلم ی زندگی میخاد ی خونه پر ارامش...

دلم میخاد 1 روز.... فقط 1 روز..... هیچکس کاری به کارم نداشته باشه، خسته شدم از این حجم زیاده حرف مفت دور و برم.... 

میدونی.. من آدم تحصیلکرده ای هستم... فکرم بازه... وقتی مجرد بودم به خیلی حرفا میخدیدم، به نظرم چیپ ب ...

دقیقا 

منم همین مشکلات رو دارم 

بعد از یکسال دیشب رفتم خونه مادرشوهرم از دیشب دارم حرص میخورم 

منم خیلی خجالتی و بی سرو زبونم 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
دقیقا  منم همین مشکلات رو دارم  بعد از یکسال دیشب رفتم خونه مادرشوهرم از دیشب دارم حرص م ...

من نمیدونم چی میخام یاد بچه هام بدم؟ اصلا نباید مثه خودم ساده و خجالتی باشن.