2777
2789
عنوان

ریزش مو و قارچ پوست سر

972 بازدید | 8 پست

با سلام و خسته نباشین.پوست سر نامزدم در دوران سربازی دچار قارچ میشه(پوسته پوسته همراه با خارش)

خیلی از شوره سر رنج میبره.کل لباسش پر شوره میشه.موهاشم ریزش گرفته چکار باید کرد.ممنون میشم راهنمایی کنین

سیر رو رنده کن بزار رو موهاش یه خورده بمونه بشوره ، چند نوبت انجام بده کاملا خوب میشه

چند تا دونه سیر؟ بعد آب سیر یا خود سیر؟ نمیسوزونه؟

دکتر گفته قارچ هس و خوب نمیشه.

خیلی سرش میخاره و پر شده از شوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه ای که رو سرش رو بپوشونه ، ۵ دقیق موند بشور ، حتما امتحان کن خوب میشه، یکی از اقوام اینجوری خوب شد موهاش دراومد، ولی باید حداقل یه ماه انجام بدی ، هفته ای سه بار حداقل 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

سلام بهتر است از شامپوهای نرم کننده و ضد قارچ استفاده نمایید. باید بررسی بشه آیا این پوسته سر هست یا صرفا شوره بوجود آمده در ساقه مو. بهرحال می توانید از شامپوهای اویدرم استفاده نمایید. اگر پوست سر چربی ندارید استفاده از روغن زیتون هم می تواند به شادابی مو و رفع شوره ها کمک کند.