2777
2789
عنوان

اختلال پانیک

102 بازدید | 14 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم و دارم یه کار پژوهشی داخل شهر اصفهان انجام میدم که نیاز دارم افرادی(خانم و اقا) که مبتلا به اختلال پانیک  هستند یه سری پرسشنامه انلاین رو پر کنند ...

دوستانی که مبتلا به این اختلال هستند، اگر هر کدومتون مایل به همکاری بودین به من اطلاع بدین تا لینک پرسشنامه رو براتون ارسال کنم

همکاری شما میتونه به ما کمک کنه تا شاید درمانی مناسب و راحت برای بهبود شرایط و حال عزیزان مبتلا به این اختلال رو تهیه کنیم

ممنونم از بزرگواریتون

پانیک#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منو لایک کنین بعدا بیام بخونم اطلاعاتم بره بالا

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

من

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
مشخصات کسی که پانیک داره چیه؟

ش سریع یا نامنظم قلب  ،  عرق کردن،حساس درد یا ناراحتی در قفسه سینه                             لرز یا احساس گر گرفتگی( احساس سرد یا گرم شدن بدن)  ، حالت تهوع،ترس از از دست دادن کنترل یا دیوانه شدن ، تنگی نفس،احساس عدم واقعیت یا جدا شدن از واقعیت( دیریالیزیشن)        ترس از مردن،احساس بی حس شدن یا سوزن سوزن شدن بدن ،احساس خفگی،سرگیجه یا غش کردن

سلام دوستم خدمتتون دعوت دوستی ارسال میکنم 

در حد پانیک نه   ولی بعضی وقتها تپش قلب می گیرم و استرس شدید پیدا می کنم !

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
من اختلال پانیک دارم البته دکتر نرفتم ولی خودم  از علائمم میدونم خیلی حالم بده برام دعا کنین

دوست عزیزم اگر تمایل دارین درخواست دوستی بنده رو تایید کند تا پرسشنامه رو خدمتتون ارسال کنم