2777
2789

من دارم اما مزدم 

گل ختمی استفاده کن 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya

همون وازلین منظورت؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات میریزه..برا نرمی مو گره بازکن فیروز بخرعالیه نرم میشه خیلی...من روغن بچه رو فعلا استفاده های دیگه میکنم بعدم براماساژنی نی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
موهات میریزه..برا نرمی مو گره بازکن فیروز بخرعالیه نرم میشه خیلی...من روغن بچه رو فعلا استفاده های د ...

میگن اون خوب نیس چون توش الکل داره بعدها موهارو وز میکنه باعث موخوره میشه

چجوری میزنی عزیزم؟

گل ختمی میجوشونم بعد که سرد شد میرم شامپو میزنم بعد میشورم بعد گل ختمی سرد شده رو میزنم به موهام 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
گل ختمی میجوشونم بعد که سرد شد میرم شامپو میزنم بعد میشورم بعد گل ختمی سرد شده رو میزنم به موهام&nbs ...

اها همون لعابش ...میزاری بمونه رو موهات؟یا میشوری اگخ میشوری بعد چن دقیقه ؟

اها همون لعابش ...میزاری بمونه رو موهات؟یا میشوری اگخ میشوری بعد چن دقیقه ؟

دلبر اگه تلگرام داری بهم پی‌ام بده تا موردای امتحان شده براتوبفرستم 

بهتون الان Pm دادم

اره دیدمش الان میرم جوابتو میدم