بچه ها هرکس میدونین کنکوریه الان میشه تگش کنین بیان ، بچه ها کسی نیس باش درد ودل کنم خیلی دلم گرفته ، من سال سومیه ک کنکور میدم نظام جدیدم و ب دلایلی نمیشد ک بخونم ، امسالم تا اومدم ب خودم بجنبم آذر شد
ببین نمیدونی ک رزوی چهارتا دینی میخوندم ، نه نصف منظورم کیفیتیه مثن عربی پایم خوب بود دوازدهم خوندم دینی دهم و نصف دوازدهم خوندم ادبیاتم ارایه خوندم و قرابت ینی پدرم درومد زیر سیزده ساعت نمیشد ، بعد یهو خیلی ازمونارو خوب دادم ، بعدم ک ول کردمو..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو سایت قلمچی همه دکترن همش میگن دیگه چیکار میخاین بکنین تو این تایم.. خیلی حالم بد میشه
اصلا توجه نکن واقعا سایت قلمچی اون قسمت تخمین رتبه نظراتشون خیلی بد و تاثیر گذاره چند روز پیش تو تاپیک یکی از بچه های اینجا یکی رو خونده بودم که از بهمن با داداشش شروع کرده و بودو قبول شده بودن ولی یادم نیستش الان کی بود