2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید لطفا

112 بازدید | 26 پست

سلام من الان ثبت نام کردم تاباهاتون حرف بزنم وکمک بگیرم

ی دختر دارم و دوتاپسر الانم متوجه شدم باردارم 3هفتمه جاریم اتفاقی پیشم بود فهمید ومدام تیکه میندازه و اذیتم میکنه چی بگم بهش میدونم بعداون هرکس بفهمه باز اونام حرف بارم میکنن خودموهمسرم معلمیم و وضع مالیمون متوسطه ممنون میشم کمکم کنیداصلا زبون ندارم نمیدونم چی بگم خسته شدم 

در جواب تیکه های جاریت بگو بچه دار شدنمون به همسرم و فقط خودم ربط داره خدا رو شکر هزار مرتبه که یه فرشته دیگه داره بهمون اضافه میشه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اولا اگه بچه نمیخواعید روش جلوگیریتون رو عوض کنید ثانیا به هیچکس ربطی نداره مگه میخوان اونا بزرگ کنن روزیشوخدامیده سایه شماهم بالای سرش هست نزار حرفای یه عده ادم کوته فکرناراحتت کنه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خب عزیزم اولا اگه بچه نمیخواعید روش جلوگیریتون رو عوض کنید ثانیا به هیچکس ربطی نداره مگه میخوان اونا ...

خودم خیلی دوس دارم دارونمتونم بخورم امپول میزنم عزیزم ولی سری قبل که رفته بودم دکتر ی خانومی اومد بود بااامپول بازم حامله شده بود میشه گفت تاخدا بخاد هیچی جلودارش نیس

یکی داره ی پسر 13ساله داره

خوب همین دیگه لابد خودش نمی تونه بچه بیاره حالا به هر دلیلی یا مالی یا هرچی میترسه بچه های تو پیش مادر شوهرت اینا عزیز تر بشن یا بیشتر به شما توجه کنن  .... حسود ان دیگه شما کاری که دلت میگه انجام بده با اون چیکار داری .. 

اون دیگه نمیشه ب تو حسودی میکنه غلط میکنه هر کی حرف بزنه بگو ب کسی ربط نداره

جوونه 35سالشه اطلاع ندارم ک چرابچه نمیاره فقط اخم وتخم و چشم ابرومیاد و تیکه میندازه  من ی دختر 4ساله دارم و دوتاپسردوقلو 16ماهه 

مطمعنم برادذشوهرم بشنوه کلی حرف میفرسته برامون که صاب شرکتابچه ندارن واین حرفا

برادر شوهر من ی پسر دوساله داره من ی دختر دارم ۱۱ سالشه الانم ۱۳ هفته باردارم تا شنید من حامله ام بدون هیچ تبریکی گفت شرط میبندم دختره منم خیلی دوست دارم پسر بشه ضایع بشه