2777
2789

سلام خانما.میشه راهنماییم کنید.من باردارم و طبق محاسبه دکترم هفته ده هستم و طبق اولین سونویی که دادم الان باید تقریبا هشت هفته باشم.ومشکلم اینه که سونوی اولی که دادم دکتر سونو گراف گفت ۶ هفته هستی ساک بارداری هست وجنین نیست.از دیشب لکه بینی داشتم امروز دوباره سونو دادم دکتر گفت ساک بارداریت کوچیک شده و هنوز جنین نیست وپزشکم گفته ختم بارداری.بنظرتون صبر کنم تا هفته یازده یا نه.واینکه دیشب شیاف پروژسترون استفاده کردم و دکترم امروز بهم گفت دیگه استفاده نکن

به حرف دكترت گوش كن متاسفانه فكر كنم پوچه عزيزم شما حتمن ازمايشهاي ايمني و انعقادي يديد و همسرتون هم از لحاظ كيفيت اسپرم چك بشن انشالا در اينده بارداري موفقي داشته باشي منم بارداري پوچ داشتم همينطوري بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواطرافیان کسی بوده که تو سونوی هفته های بالاتر جنین رو دیده باشن یا سونو واژینال جواب داده باشه.

واینکه اگه صبر کنم و دیر مراحل سقط رو انجام بدم برام مشکلی پیش میاد؟