نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9574 عنوان چجوری بفهمم حاملم 1297 بازدید | 45 پست چه جوری بفهمم بخدا خسته شدم اینقدر تو سرگردونی موندم هنوزم ک هنوزه پری نشدم الان دقیقا 17 روزه سابقه نداشت ک اینهمه عقب بیوفته خسته شدم بخدا یه ساله الان چشم انتظارم موندم چیکار کنم نگین برو ازمایش چون واقعا نمیتونم تنهایی برم دوره ازمایش همسرمم نیس سه بارم بی بی چک استفاده کردم منفی بود از کجا بفهمم اخه لامصب ادم تو سرگردونی بمونه خیلی بده بخدا موندم چیکار کنم بچم هی میاد رو شکمم میشینه میپره بالا پایین زود میارمش پایین میگم شاید حامله باشم 😭😭😭 آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم 1399/11/12 | 16:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزولار عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 829 ببخشید ولی تنها راه همون آزمایش خون هست دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9574 ببخشید ولی تنها راه همون آزمایش خون هست خخخخ میگم اگه حامله باشم باید یک ماهی صبرکنم تا بی بی چک نشون بده؟ آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
مامان_محمدمتین عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3620 اینهمه تاخیر بالاخره یا بارداری یا دکتر بری که دارو بده کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
مهرساکپول عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 459 واایی منم دقیقا مثل تو چند بار بیبی چک زدم منفی شددیگه رفتم امروز آزمایش دادم فردا جوابش میادمنم یه دختر دوساله دارم همش استرس اینکه حامله باشم رو دارماگه میتونی بروآزمایش بده دخترقشنگم تو دنیای منی😘😍🥰
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9574 اینهمه تاخیر بالاخره یا بارداری یا دکتر بری که دارو بده به جز بارداری چه مشکلات دیگه ای میشه آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
آرزولار عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 829 خخخخ میگم اگه حامله باشم باید یک ماهی صبرکنم تا بی بی چک نشون بده؟ اصولا بی بی چک نهایتا تا یک هفته بعد از تاخیر نشون میده.. مگر اینکه استثنا باشه.. چون بودن خانوماییکه حتی تا آخر بارداری بی بی هاشون منفی بوده.. دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
مهرساکپول عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 459 به جز بارداری چه مشکلات دیگه ای میشه شاید کیست باشه یا هورمونهات بهم ریخته دخترقشنگم تو دنیای منی😘😍🥰
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9574 واایی منم دقیقا مثل تو چند بار بیبی چک زدم منفی شد دیگه رفتم امروز آزمایش دادم فردا جوابش م ... نمیتونم واقعا همسرم ک نیس منم یه پسر دوساله دارم خودم دلم میخواد باز حامله باشم الان یه ساله منتظرم نمیدونم قدر بچه اولو ندونستیم اینجوری شد 😢😢😢😢 آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
مامان_محمدمتین عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 3620 به جز بارداری چه مشکلات دیگه ای میشه من یه بار اینجور شدم باردار نبودمدکتر بهم یه دارویی داد پریود شدم گفت نباید زیاد صبر کنی زود باید دارو بخوری کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9574 شاید کیست باشه یا هورمونهات بهم ریخته نمیدونم سابقه هم نداشتم اینهمه عقب افتادن آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نفس14683 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 9574 من یه بار اینجور شدم باردار نبودم دکتر بهم یه دارویی داد پریود شدم گفت نباید زیاد صبر کنی زود باید ... اهان آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
مهرساکپول عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 459 نمیدونم سابقه هم نداشتم اینهمه عقب افتادن شاید بارداری دخترقشنگم تو دنیای منی😘😍🥰
اواااااااجان عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 7676 خخخخ میگم اگه حامله باشم باید یک ماهی صبرکنم تا بی بی چک نشون بده؟ یا بارداری یا کیست داری فقط دکتر میتونه کمکت کنه