2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم حاملم

1297 بازدید | 45 پست

چه جوری بفهمم بخدا خسته شدم اینقدر تو سرگردونی موندم هنوزم ک هنوزه پری نشدم الان دقیقا 17 روزه سابقه نداشت ک اینهمه عقب بیوفته خسته شدم بخدا یه ساله الان چشم انتظارم موندم چیکار کنم نگین برو ازمایش چون واقعا نمیتونم تنهایی برم دوره ازمایش همسرمم نیس سه بارم بی بی چک استفاده کردم منفی بود از کجا بفهمم اخه لامصب ادم تو سرگردونی بمونه خیلی بده بخدا موندم چیکار کنم بچم هی میاد رو شکمم میشینه میپره بالا پایین زود میارمش پایین میگم شاید حامله باشم 😭😭😭

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ببخشید ولی تنها راه همون آزمایش خون هست

خخخخ میگم اگه حامله باشم باید یک ماهی صبرکنم تا بی بی چک نشون بده؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واایی منم دقیقا مثل تو چند بار بی‌بی چک زدم منفی شد

دیگه رفتم امروز آزمایش دادم 

فردا جوابش میاد

منم یه دختر دوساله دارم همش استرس اینکه حامله باشم رو دارم

اگه میتونی بروآزمایش بده

دخترقشنگم تو دنیای منی😘😍🥰
اینهمه تاخیر بالاخره یا بارداری یا دکتر بری که دارو بده

به جز بارداری چه مشکلات دیگه ای میشه 

خخخخ میگم اگه حامله باشم باید یک ماهی صبرکنم تا بی بی چک نشون بده؟ 

اصولا بی بی چک نهایتا تا یک هفته بعد از تاخیر نشون میده.. 

مگر اینکه استثنا باشه.. چون بودن خانوماییکه حتی تا آخر بارداری بی بی هاشون منفی بوده.. 

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
واایی منم دقیقا مثل تو چند بار بی‌بی چک زدم منفی شد دیگه رفتم امروز آزمایش دادم  فردا جوابش م ...

نمیتونم واقعا همسرم ک نیس منم یه پسر دوساله دارم خودم دلم میخواد باز حامله باشم الان یه ساله منتظرم نمیدونم قدر بچه اولو ندونستیم اینجوری شد 😢😢😢😢

شاید کیست باشه  یا هورمون‌هات بهم ریخته

نمیدونم سابقه هم نداشتم اینهمه عقب افتادن 

من یه بار اینجور شدم باردار نبودم دکتر بهم یه دارویی داد پریود شدم گفت نباید زیاد صبر کنی زود باید ...

اهان